Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Mi különbözteti meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mi különbözteti meg azt a nőt akit barátnőnek szeretnétek attól akivel csak szexet? Kifejtem.

Figyelt kérdés

Adott egy nő aki külsőre vonzó nektek, de mondjuk még nem ismeritek annyira. Lefeküdtök, tegyük fel, hogy azzal sincs semmi baj, élvezitek. Mi miatt nem akarnátok mondjuk megismerni?

Milyen az a nő akire azt mondjátok, hogy na igen Benne van valami, őt megismerném megismerném közelebbről is?

2023. aug. 29. 17:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Alapból semmi, ha már úgy alakult a helyzet, még a leginkább problémásnak tűnő nőnek is adnék esélyt a kapcsolatra is. Feltéve ha ő is akarná. Na ezzel szoktak általában visszaélni, vagy elrontani az egészet szépen lassan módszeresen. Pedig türelmes vagyok, nem szoktam az első hibára ugrani, hogy akkor ennyi volt.

Egyébként a legtovább azokkal voltam együtt, és azokkal jöttem ki a legjobban kapcsolaton belül is, akiknek hasonló volt a világképe, érdeklődése, esetleg hobbijai. Az életmód, élethelyzet is sokat számít, bár ezt talán lefedi a világkép amit elsőnek írtam. Intelligencia, nyitottság a világ dolgaira és egymásra, humor, minőségi idő amit közösen tudunk tölteni, szép dolgok csodálata és élvezete, kölcsönös tisztelet, de mégse túl komolyan véve egymást és főleg magunkat, csupán rendesen empátiával kezelni a másik felet is, stb. Mostanra talán azt is idevenném hogy inkább introvertált legyen, vagy ha mégse az, akkor legalább ne kifelé éljen, látszatdolgokba ölve energiát. Hanem mélyebb, értékesebb témákba, élményekbe. Bár azt hiszem ez megint a hasonló világkép, amit már korábban is írtam.

Szóval ha épp olyan élethelyzet alakulna ki ahol két nő közül is lehetne választanom, akkor afelé húznék jobban, amelyik az általam felsorolt tulajdonságokból a legtöbbet birtokolja. Összhang mindenek felett.

2023. aug. 29. 20:25
 12/23 anonim ***** válasza:
62%
#10 Nem, hanem csak azzal szexelek, akit utána nem dobok ki. Nálam előbb van a másik megismerése, érzelmi kötődés, és kb a 100. pont a fontossági listán a szex.
2023. aug. 29. 21:07
 13/23 anonim ***** válasza:
26%

Megmondom én neked a valós választ kérdező!

Az egész attól függ hogy kit, milyen pasas húzza meg az illető nőt. Ha egy olyan aki pasi fekszik le veled aki ki van éhezve egy párkapcsolatra, akkor az lesz a dologból, ha viszont egy olyat fogsz ki aki nem akar elköteleződni, akkor nem lesz belőle párkapcsolat.

Előre nem lehet annyira tudni, de sejteni igen. Ha egy pasi például elég vonzó, akkor valószínű hogy csak szexre fog menni. Ha kevésbé vonzó akkor is előfordulhat, de nagyobb az esély arra hogy párkapcsolatot akar

2023. aug. 29. 22:45
 14/23 anonim ***** válasza:
75%

Én szerintem a különbség abban van, hogy a férfiak nagy része szex téren nem válogatós. Magyarán jöhet szinte bárki.

Kapcsolat terén pedig az a nő jöhet szóba, akinél elsőre azt érzik, hogy könnyen és gond nélkül be tudnák mutatni a csaj a családjuknak.

2023. aug. 30. 06:12
 15/23 anonim ***** válasza:
17%
Semmi, mert a kapcsolat is csak a szexről szól. :D
2023. aug. 30. 23:28
 16/23 anonim ***** válasza:
75%

Hibás az alapkérdés.

Minden férfinak különböző elvárásai vannak egy párkapcsolat kialakításához, de még a szexuális elvárások és preferenciák is nagyon szerteágazóak csupán egy szexkapcsolattal szemben is.

2023. aug. 31. 12:58
 17/23 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok vele:)

Szubjektív vélemenyekre vagyok kíváncsi.:)

2023. aug. 31. 13:02
 18/23 anonim ***** válasza:
16%
Neked nem kell ilyenekben gondolkodnod.
2023. aug. 31. 13:20
 19/23 anonim ***** válasza:
22%

Ha elismered, hogy hibás a kérdésed, akkor mégis milyen válaszokat vársz?

Ugyanis hibás kérdésekre, az adott válaszok sem lesznek helyesek.

Vagy csupán azt szeretnéd tudni, hogy kinek milyen perverziói vannak a szexualitás terén? És mások perverziónak az olvasása lenne a te (egyik) perverziód? 🤔

2023. aug. 31. 14:34
 20/23 anonim ***** válasza:
61%
A kérdező még mindig nem jött rá a lényegre, helyette ilyen kérdésekkel hergeli magát és a közönséget.
2023. aug. 31. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!