Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy különböztetitek meg ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy különböztetitek meg ha egy férfi flörtöl vagy csak viccelődik?

Figyelt kérdés
Csak szóbeli incselkedésről van szó.
2023. febr. 26. 09:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nehezen. Ha nem fűzi érdek az udvarláshoz, akkor esélyes, hogy azért flörtöl, mert jó csajnak tart. Ez viszont nem jelent automatikusan komoly dolgot. Tehát nem jelenti azt, hogy akar is valamit tőled. De aki nem jön be a pasiknak,azzal nem flörtölnek. Viszont, azt nézd majd meg, meg is érint e. Az is beszédes. Ahhoz, hogy végül kiderüljön, lehet e bármi köztetek, bele kell menj a játékba, csapd le a magas labdát.
2023. febr. 26. 09:55
 2/13 A kérdező kommentje:

Miért, ha megérint az mit jelent? El akar venni?

Szerintem attól, hogy megérint valaki, még nem feltétlen akar valamit.

2023. febr. 26. 10:37
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem hát. De vonzónak talál.
2023. febr. 26. 10:48
 4/13 A kérdező kommentje:

Legelőször azt mondtad, hogy az érintés már jelent valamit. Most meg, hogy nem feltétlen.

Egyértelműen leírnád ezúttal a véleményed?

2023. febr. 26. 10:52
 5/13 anonim ***** válasza:

Áhh nehezen:D

Első jól mondja. Lehet azért flörtöl valaki, mert komolyabbat akar. De lehet csak azért flörtöl, mert a flört afféle játék is lehet 2 ember között, ami jelenti azt, hogy igen jó csajnak/jó pasinak tart, jót tehet mindkét fél önbecsülésének, szórakozás de ennyi.

Na ezt nehéz kitalálni, hogy miről van szó, csak haverilag heccel, vagy komoly szándékkal flört vagy csak olyan céltalan.

Lehet hülyeség, de szerintem az ember ezt valahol bizonyos esetekben (!!) érzi. Főleg ha objektív tudsz maradni.

Nekem nőként sokszor az adott férfi nézése tűnik fel. Ha valaki ÚGY néz rám, hogy kvázi csillog a szeme, azt észreveszem. Még az sem jelenti nyilván, hogy na ebből kapcsolat lesz, de lehet egy kiindulás.

Még az érintés se feltétlen annyira mérvadó, mert félénkebb férfiak szerintem sokszor nem mernek addig elmenni.

Van ehhez egy sztorim: évek óta ismerek 2 férfit a testvérem által, ők elég jó barátok. Az egyikükbe én szép lassan beleszerettem (viszonzatlan volt, de sikerült kijönni belőle). Nagyon jól kijöttünk, nagyon passzolunk emberileg, tökre megvan az összhang amúgy, kedvel. Egy idő után elkezdtük egymást heccelni, oda-vissza ment. Kapcsolatban volt. Sose történt semmi nem illő én meg nem hajtok foglalt férfiakra, de volt 1-2 olyan pillanatunk, amit nem tudtam hova tenni. Én úgy éreztem, hogy "volt benne valami". Bármi is volt v nem volt (mondom, szerintem ezt bizonyos szintig az ember érzi) nem tett konkrétan olyan lépést amivel átlépné a határt, de a testbeszéde, a szemei, a viselkedése arról árulkodott, hogy nagyon kedvel. Hogy volt-e benne több is v nem, azt sose tudtam eldönteni.

A sors fintora talán, hogy a másik férfinek viszont 100%, hogy bejöttem, de közel egy évig konkrétan ő se próbálkozott, flörtölni is alig-alig, sokkal sutábban csinálta, tökre lászott hogy zavarban van. Sajnos én nem akartam amúgy tőle semmit, de barátilag abszolút kedveltem. Szóval nagyjából egy évig ment ez, hogy csillogó szemekkel köszönt, mindig közel mellém állt és egyszer ért konkrétan hozzám azt is elég gyerekes módon (30+os ember). Zavarban volt sokszor, látszott rajta. Ebből se lett semmi:D

Szóval csak azt akarom mondani, hogy ez amúgy sokszor függ az adott ember habitusától is és sokszor nehéz.

Bocs a litániáért, csak szerintem egy baromi érdekes téma amúgy.

2023. febr. 26. 10:59
 6/13 anonim ***** válasza:
1.vagyok. a. baráti heccelésből flört=nincs szexuális vonzalom, b.igazi flört, mert van szexuális vonzalom, de nem akar tettlegességet c. Van vonzalom, igazi flört, akar minimum kúrni, komolyat nem feltétlen d. Van vonzalom, van flört, akar dugni és komolyat. Ha megérint, akkor a. kizárva, de nem tudhatod ennyiből, hogy b. C. vagy d. játszik. Ezt végig kell játszani, hogy kiderüljön.
2023. febr. 26. 11:22
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

#5 nagyon jól leírta. Ha azért flörtöl mert tetszel, se biztos, hogy lesz valami belőle, mert a körülmények nem megfelelőek.

De pl van egy nagyon intrikus kollaganőm és sok férfi kollega flörtöl vele, hogy nekik elintézzen dolgokat és ne tegyen keresztbe nekik. Kb 110 kg, malac feje van és 60 éves. Biztos nem tetszik a férfiaknak.

Ugyhogy ez egy játék....

2023. febr. 26. 11:22
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindent viccnek veszek. Aki akar valamit, az mondja ki.
2023. febr. 26. 11:29
 9/13 A kérdező kommentje:

#1 Te most nő vagy férfi vagy? Mert ha utóbbi, akkor a B-t nem gondolhatod komolyan!

Olyan a világon nincs, hogy egy férfi szexuálisan vonzónak találjon egy nőt, de ne akarjon vele dugni. Kivéve ha merevedési problémája van, vagy félénk, de most az ilyeneket ne vegyünk figyelembe.

És mondd, hogy derítenéd ki, hogy melyik opció áll fenn?

2023. febr. 26. 11:32
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
1.vagyok. de van, pl. ha foglalt🙂 ha házi nyúl effektus van, pl közeli kollégák, a főnöke, tanára, barátnője exe, stb.
2023. febr. 26. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!