Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az online társkeresők idővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az online társkeresők idővel megkerülhetetlenek lesznek a legtöbb ember számára?

Figyelt kérdés

Én nem szeretem őket, mert nagyon felszínesnek, személytelennek tűnnek és abszolút mértékben a külső a legfontosabb szempont, ami alapján megítélik egymást az emberek. Ott van az is, hogy alapból sokkal több férfi regisztrál ezekre, mint nő, így alapból sokkal nehezebb férfiként ott ismerkedni. Nagyon sokan nem is komoly kapcsolatot keresek, hanem csak szexet vagy a nők egofényezést, szórakozást így nehéz ezt is szűrni. Vannak olyan haverjaim, akiknek van ott sikerük, de ők költöttek is arra, hogy jó fotóik legyenek.

Élőben egy baráti társaságban sokkal jobban megy nekem, ahol lehet beszélgetni, ott talán kicsit több idő van egymást megismerni és felfedezni valami vonzót a másikban akkor is, ha nem 10/10-es külsőre. Régen végülis csak így ismerkedtek az emberek. Viszont ez is egyre terjed, azt mondják az USA-ban már minden második vagy harmadik házasság a netről indul szóval lehet előbb-utóbb rákényszerülnek egyre többen arra, hogy ilyen online profilt építsenek maguknak, azt tuningolják.

2023. aug. 27. 14:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

10.

Sajnos igazad van.

Régebben azt hallottam, hogy társkereső oldalra csak azok regisztrálnak, akik a való életben nem kelnek el.

Mondjuk tény, hogy férfiként ma iszonyatosan nehéz nőt találni, ha nem vagy átlagon felüli.

De azt, soha nem fogom megérteni, hogy mit keresnek az ilyen oldalakon, a jó megjelenésű, csinos, szép arcú, vékony nők.

Ezt egyszerűen nem értem.

Mert az, hogy ma férfinek lenni tragédia, mert alig alig van nő, az tiszta sor. Ha van nő, az meg mind a 10 pontos férfit keresi. Ezzel senki sem vitatkozik. Ez tény.

De az, hogy normális, jó megjelenésű nők nem találnak társat, ez nekem magas.

Szeretnék legalább 1 hónapra nővé változni, akkor talán megtudnám, hogy mi a baj.

Mindezt középkorúként írom, mert tudom, hogy 30-35-ig még nincs baj. Ott még mindenki szép.

2023. aug. 28. 23:50
 12/15 anonim ***** válasza:
Már most is azok.
2023. aug. 29. 00:22
 13/15 anonim ***** válasza:

Azoknak éppen azok, csak sajnos nagyon kevés róluk a jó vélemény.

Persze van aki onnan házasodik, és már gyerek is van, de inkább ez a ritkaság.

2023. aug. 29. 02:19
 14/15 anonim ***** válasza:

#11 nekem ugyanez a véleményem a férfiakról, mivel nő vagyok.

Tapasztalatom szerint ilyen társkeresőkön elég offosak az emberek. Vagyhát én egyre regisztráltam. Néha egy két értelmesebbnek tűnő is megjelenik a másik nemből, de azoknak meg ez kevés (mármint a társkeresős lányok).

Kérdező szerintem ez azoknak nehéz, akik introvertáltabbak, és a külsejükkel nem tudják magukra felhívni a figyelmet (tehát nem szépek pl). Egy extrovertált, előnyös külsejű embernek nincs gond az ismerkedéssel az offline térben.

2023. aug. 29. 10:16
 15/15 anonim ***** válasza:

14.

Teljesen igaza van hölgyem.

Nőkre és férfiakra egyaránt igaz. Aki társkereső oldalon van, azzal nem teljesen kerek valami, az biztos.

Nem mondom, hogy mindenkivel óriási probléma van, de mindenkivel van valami kis apróság. Valami kis prücök.

Ami nem feltétlen kizáró ok abban, hogy valaki társra találjon, csak óriási szerencse kell hozzá.

De ugyanez van a való élettel.

Oda is óriási szerencse kell.

Még az a jó, hogy azért ez a szerencse nem elérhetetlen, hisz több milió ember társra talált, talál, és hiszem, hogy találni fog.

11#

2023. aug. 29. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!