Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfelelek az elvárásoknak akkor miért nem kellek?
Mindent teljesíteni amit a nők elvárnak!
1, Legyen jó személyiségű a férfi, okos, kedves, figyelmes ápolt. Kulturális tevékenységre és sportra, komolya kapcsolatra nyitott ✅
2, legyen autója > van egy Suzuki Swift ✅
3, önálló legyen > egyedül élek 6 éve albérletben ✅
4, fent tudja tartani magát és ne kelljen eltartani > 320 ezret keresek. ✅
5, szeresse az állatokat > van kutyám és macskám is. ✅
6, Legyen átlagos megjelenése -
> 180 cm / 95 kg ✅
Ezek ☝️ ellenére 10 éve lehetőséget nem kaptam a nőktől. Hogy van ez akkor ?
Vagy kamu a fizetésed, vagy egész hónapban krumplistésztát eszel és az állataidnak is chappiet adsz, amitől nonstop fosnak...
Kutyásként el nem tudom képzelni, hogy te fenn tudnál tartani állatokat ilyen fizuból albérlet és kocsi mellett. Csak az éves oltás 15, a kullancs elleni minimum 2-6 ezer/hónap és akkor még nem volt műtét/ivartalanítás vagy nagyobb gond, ami minimum 40-50-nél kezdődik. Vagy talán havi 20 ezer az albérleted valami borsodi faluban?
A mai világban, ahol ha bemész a Lidlbe 3-4 termékért és 3 ezer alatt nem jössz ki eléggé kétlem, hogy meg tudnál élni ennyiből.
Ruhát sosem veszel magadnak vagy egy parfümöt? Mert úgy már értem az okát, hogy miért nem volt sosem nőd.
Nekem az FIP-s macskamnak a heti gyogyszere volt kb. annyi.....
39F incel
akkor nekem semmi esélyem alacsony és kövér vagyok a pénz az ugyan annyi de ló....se ér ha úgy néznék ki mint te na akkor nem lenne akkora gond,és talán nm lenne sértés randit kérni egy nőtől. Ugyan úgy elutasítanának azt mondod? Mondjuk legalább úgy tennék hogy nem halálos sértés.
Tőlem függetlenül nagyon elvannak szállva a nők önmaguktól.
54
Mert nem állnak le mindenféle luzerrel?
56
Mik azok a hatalmas igények? Sorold már fel kérlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!