Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfelelek az elvárásoknak akkor miért nem kellek?
Mindent teljesíteni amit a nők elvárnak!
1, Legyen jó személyiségű a férfi, okos, kedves, figyelmes ápolt. Kulturális tevékenységre és sportra, komolya kapcsolatra nyitott ✅
2, legyen autója > van egy Suzuki Swift ✅
3, önálló legyen > egyedül élek 6 éve albérletben ✅
4, fent tudja tartani magát és ne kelljen eltartani > 320 ezret keresek. ✅
5, szeresse az állatokat > van kutyám és macskám is. ✅
6, Legyen átlagos megjelenése -
> 180 cm / 95 kg ✅
Ezek ☝️ ellenére 10 éve lehetőséget nem kaptam a nőktől. Hogy van ez akkor ?
21
Ki akar átlagos melós család lenni és nyomorogni, ha nem muszáj?????????
#21 és jártatok minden évben nyaralni, síelni, kaptál Playstationt, volt külön szobád, szép új ruhákban jártál suliba, volt medence a kertetekben stb?
Mert nekem igen és az biztos, hogy ennél a színvonalnál kevesebbet se magamnak, se a gyerekemnek nem akarnék a jövőben. Nem is értem, hogy szülhet valaki, ha utána 18 év fejtörés vár rá, mit miből teremtsen elő, meg 2-3 munkahelyen kell dolgoznia egyszerre…
Pont, hogy az atlagos melosnak nem kene nyomorogni egy normalis vilagban.
39F incel
23,24
Ha kívánságműsor lenne akkor nyilván senki nem akarná. De millió ilyen szegény sorsú csalad létezik. Csak arra a írtam hogx nem lehetetlen.
Nem, sajnos szinte semmi nem volt a felsoroltak közül. Apu több helyen dolgozott és vehető beosztásban is volt. De nem keresett annyit hogy egy 6 tagú családot jól tudjon eltartani. Anyu már az első gyerek után nem ment vissza dolgozni. Szóval csak apu tartotta az egész családot 40 éven àt. Nekünk a gyerekeknek mikor elkezdtünk dolgozni ; haza kellett adnunk. Én és a legidősebb tesom az egész fizetésünket haza adtuk. Ami akkor oylan 120 ezer ft körül volt (2005-2010 ) között.
"Mert nekem igen"
Apuci szepen osszelopta...khm..khm...privatizalta :)
39F incel
“ Ha kívánságműsor lenne akkor nyilván senki nem akarná. De millió ilyen szegény sorsú csalad létezik. Csak arra a írtam hogx nem lehetetlen.”
Mi nem kívánságműsor? Az, hogy húzol óvszert? A gyerekek nem teremnek csak úgy, azt ugye tudod? Elég szomorú, hogy sok szegény család létezik, nem kéne szaporodni, ha csak szegénységet tudsz adni a gyerekednek.
#27 lehet ahol te élsz, ott csak lopni szokás, az én szüleim többdiplomások és tisztességes munkával kerestek pénzt :) Gondolom azt se tudod, mi az a diploma.
29
Igazából már benne vagyok a korban (34). Már azt se tartom valószínűnek hogy egy gyerekvállalásba belekezdenék ha meglenne a biztos partner.
Felvilágosítanálak kérdező, hogy a gyerekvállalás voltaképpen kívánságműsor. Ha akarod, vállalsz gyereket, ha nem akarod nem.
Ajánlom figyelmedve a "Fogamzásgátlás" wikipédia szócikk olvasását.
Na, megint egy teremtés koronája, akinek meggyőződése, hogy neki klasszisokkal jobb nő járna, mint amilyet egyébként megkaphat, és megy a durci! Akármennyire is fényezed magad, a hiba nyilvánvalóan benned van, ha senkinek nem kellesz, és nem a női nemben!
Nyilvánvaló, hogy amiket felsoroltál, azok igen vonzó alapok nagyon sok nőnek, meghatározott társadalmi rétegnél, de az is egyértelmű, hogy te nem onnan válogatsz. Azok, akiknek bejönnél, biztosan nem olyan csinosak, eszesek, talpraesettek, akitől eláll a szavad, meg ugye, egy kólánál többet nehogy költeni kelljen a nőre, mert mit képzel az aranyásója? Ha neked nem jó az "alja", akkor miért nem tudod elfogadni, hogy akik felé meg te nyitnál, annak te vagy az alja, akiből nem kérnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!