Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfelelek az elvárásoknak akkor miért nem kellek?
Mindent teljesíteni amit a nők elvárnak!
1, Legyen jó személyiségű a férfi, okos, kedves, figyelmes ápolt. Kulturális tevékenységre és sportra, komolya kapcsolatra nyitott ✅
2, legyen autója > van egy Suzuki Swift ✅
3, önálló legyen > egyedül élek 6 éve albérletben ✅
4, fent tudja tartani magát és ne kelljen eltartani > 320 ezret keresek. ✅
5, szeresse az állatokat > van kutyám és macskám is. ✅
6, Legyen átlagos megjelenése -
> 180 cm / 95 kg ✅
Ezek ☝️ ellenére 10 éve lehetőséget nem kaptam a nőktől. Hogy van ez akkor ?
Ez tévedés. Én sok nővel is konfliktusba kerültem amiatt, hogy szerintem a randiidőszakban is 50-50% az ideális fizetési arány.
Szóval ezt benézted, nyomorék.
42
Baromira nem várjuk el (max abban a ket evben amig a KÖZÖS!!! gyerekkel otthon vagyok) ellenben, mi sem akarunk eltartani senkit! Tudom, felhaborito, de nekem taszito, ha a pasinak is en fizetem az ettermet, mozit, vacsit, wellnest, stb.t
11
Senki nem vár el "Varkonyi Andrea" szintet. Pontosabban"lölő" szinten. Azt viszont igen, hogy ne kelljen fillerezni a boltban, hogy tudjunk hitelt felvenni, hitelt KÖZÖSEN fizetmi (300 ra nem adnak) hogy eltudjunk neha.menni moziba, nyaralni, hogy meg tudjuk venni a minőségi ételeket, számlákat gond nélkül fizetni, vagy, ha tönkre megy valami, akkor ne az legyen, hogy vdak ugy tudjuk kicserelni, hogy a csalad nem eszik egy hónapig. Eleggé igazsagtalannak tartom , hogy te ezt egy nőtől várnád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!