Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megfelelek az elvárásoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfelelek az elvárásoknak akkor miért nem kellek?

Figyelt kérdés

Mindent teljesíteni amit a nők elvárnak!

1, Legyen jó személyiségű a férfi, okos, kedves, figyelmes ápolt. Kulturális tevékenységre és sportra, komolya kapcsolatra nyitott ✅

2, legyen autója > van egy Suzuki Swift ✅

3, önálló legyen > egyedül élek 6 éve albérletben ✅

4, fent tudja tartani magát és ne kelljen eltartani > 320 ezret keresek. ✅

5, szeresse az állatokat > van kutyám és macskám is. ✅

6, Legyen átlagos megjelenése -

> 180 cm / 95 kg ✅

Ezek ☝️ ellenére 10 éve lehetőséget nem kaptam a nőktől. Hogy van ez akkor ?

2023. aug. 27. 08:10
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
80%
Ja, mekkora szar ember már, hogy nem a létminimumon akar vegetálni. Tiszta szégyen. Fúj.
2023. aug. 27. 11:00
 42/57 anonim ***** válasza:
6%
#41 Milyen érdekes, hogy ti feministák várjátok el a leginkább, hogy a férfi tartson el benneteket. Ilyenkor hol van a fene nagy egyenjogúság?
2023. aug. 27. 11:03
 43/57 anonim ***** válasza:
67%

Ez tévedés. Én sok nővel is konfliktusba kerültem amiatt, hogy szerintem a randiidőszakban is 50-50% az ideális fizetési arány.

Szóval ezt benézted, nyomorék.

2023. aug. 27. 11:06
 44/57 anonim ***** válasza:
77%
Ha en nőként netto 665 ezret keresek, akkor megis mit kezdjek veled? Mármint, hogyan fog működni a kapcsolat? Tudom-tudom, érjem be a netflixel, meg sétával a parkban
2023. aug. 27. 11:13
 45/57 anonim ***** válasza:
86%

42

Baromira nem várjuk el (max abban a ket evben amig a KÖZÖS!!! gyerekkel otthon vagyok) ellenben, mi sem akarunk eltartani senkit! Tudom, felhaborito, de nekem taszito, ha a pasinak is en fizetem az ettermet, mozit, vacsit, wellnest, stb.t

2023. aug. 27. 11:14
 46/57 Annie24 ***** válasza:
69%
Inkább ne lenne autód és keresnél kevesebbet csak ez a pipálgatást ne csinálnád.
2023. aug. 27. 11:15
 47/57 anonim ***** válasza:
59%

11

Senki nem vár el "Varkonyi Andrea" szintet. Pontosabban"lölő" szinten. Azt viszont igen, hogy ne kelljen fillerezni a boltban, hogy tudjunk hitelt felvenni, hitelt KÖZÖSEN fizetmi (300 ra nem adnak) hogy eltudjunk neha.menni moziba, nyaralni, hogy meg tudjuk venni a minőségi ételeket, számlákat gond nélkül fizetni, vagy, ha tönkre megy valami, akkor ne az legyen, hogy vdak ugy tudjuk kicserelni, hogy a csalad nem eszik egy hónapig. Eleggé igazsagtalannak tartom , hogy te ezt egy nőtől várnád!

2023. aug. 27. 11:19
 48/57 anonim ***** válasza:
69%
Egyszeru milliomos ferfi megkaphat egy milliardos not?
2023. aug. 27. 11:45
 49/57 anonim ***** válasza:
69%
#47 teljesen egyetértek, kivéve a közös hitelt, legnagyobb szamárnak kell lenni ehhez. A közösködés sosem jó ötlet.
2023. aug. 27. 12:12
 50/57 anonim ***** válasza:
58%
Számomra a listádon a kutya macska nem tetszik... Pedig nekem is van kutyám, de nem akarok több állatott, se most, se a jövőben.
2023. aug. 27. 12:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!