Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfelelek az elvárásoknak akkor miért nem kellek?
Mindent teljesíteni amit a nők elvárnak!
1, Legyen jó személyiségű a férfi, okos, kedves, figyelmes ápolt. Kulturális tevékenységre és sportra, komolya kapcsolatra nyitott ✅
2, legyen autója > van egy Suzuki Swift ✅
3, önálló legyen > egyedül élek 6 éve albérletben ✅
4, fent tudja tartani magát és ne kelljen eltartani > 320 ezret keresek. ✅
5, szeresse az állatokat > van kutyám és macskám is. ✅
6, Legyen átlagos megjelenése -
> 180 cm / 95 kg ✅
Ezek ☝️ ellenére 10 éve lehetőséget nem kaptam a nőktől. Hogy van ez akkor ?
9,
Sok sikert! Ne add fel lathatod Várkonyi Andreának is sikerült.
#11 nem mondtam, hogy egy férfin élősködve érném el ezeket, de az biztos, hogy társnak is olyat akarnék, aki minimum annyit keres, mint én.
Persze a “saját ligádban” biztos találnál nőt.
Legyen jó személyiségű a férfi, okos, kedves, figyelmes ápolt. Kulturális tevékenységre és sportra, komolya kapcsolatra nyitott
Miből gondolod, hogy jó a személyiséged? Ápolt? Milyen parfümöt, testápolót használsz?
Melyik kultúrális eseményen voltál utoljára?(ez jó hely lett volna ismerkedésre)
legyen autója > van egy Suzuki Swift
Ez teljesen alap. Kb minimum elvárás egy embertől.
önálló legyen > egyedül élek 6 éve albérletbe
Oké, de akkor a végén miért azt mondod, hogy nem kaptál esély 10 éve nőktől? Ha szerinted a külön élés is egy "kritériuma a nőknek".
fent tudja tartani magát és ne kelljen eltartani > 320 ezret keresek.
Ahhoz képest, hogy eltartasz egy kutyust, cicust és albérletet fizetsz ez kevés.
Legyen átlagos megjelenése -
> 180 cm / 95 kg
Én inkabb arra szavazok, hogy törekedjen a legjobbra. Mert én is lemegyek abba a nyamvadt edzőterembe heti 3x.
Egyesek tényleg akkor különbséget éreznek a között hogy ;
A, Ha egy nő aranyat akar ásni és pénzes pasira vadászik
B, Gazdag családba született és ezért szinten gazdag férfit keres társnak
Lényegében mind a kettő típusú nő a pénzhez köti a kapcsolat létrejöttét. Ugyanaz anyagiasság.
14.
Mert tényleg jó a szemelyisegem. Lehet ebből a pár válaszból neked nem világos ez.
“ Én inkabb arra szavazok, hogy törekedjen a legjobbra. Mert én is lemegyek abba a nyamvadt edzőterembe heti 3x.”
Én is járok. Várj kicsit… miért írod ezt? Netán tényleg 65 kg lenne a normal férfi súly amit más kérdésben sírtak a többi sikertelen férfiak? Hát köszi szépen de nem akarom hogy újra a bordaim kint legyenek mint amikor még 75 kg voltam.
16
Kérdezz meg egy egyszerűmelós családot hogy nekik hogyan sikerült.
Ám az egyém is ilyen volt és mind a 4 gyerek felnőtt. (Én és a tesóim)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!