Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megfelelek az elvárásoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfelelek az elvárásoknak akkor miért nem kellek?

Figyelt kérdés

Mindent teljesíteni amit a nők elvárnak!

1, Legyen jó személyiségű a férfi, okos, kedves, figyelmes ápolt. Kulturális tevékenységre és sportra, komolya kapcsolatra nyitott ✅

2, legyen autója > van egy Suzuki Swift ✅

3, önálló legyen > egyedül élek 6 éve albérletben ✅

4, fent tudja tartani magát és ne kelljen eltartani > 320 ezret keresek. ✅

5, szeresse az állatokat > van kutyám és macskám is. ✅

6, Legyen átlagos megjelenése -

> 180 cm / 95 kg ✅

Ezek ☝️ ellenére 10 éve lehetőséget nem kaptam a nőktől. Hogy van ez akkor ?

2023. aug. 27. 08:10
1 2 3 4 5 6
 11/57 A kérdező kommentje:

9,

Sok sikert! Ne add fel lathatod Várkonyi Andreának is sikerült.

2023. aug. 27. 08:29
 12/57 anonim ***** válasza:
67%

#11 nem mondtam, hogy egy férfin élősködve érném el ezeket, de az biztos, hogy társnak is olyat akarnék, aki minimum annyit keres, mint én.

Persze a “saját ligádban” biztos találnál nőt.

2023. aug. 27. 08:31
 13/57 anonim ***** válasza:
56%

Legyen jó személyiségű a férfi, okos, kedves, figyelmes ápolt. Kulturális tevékenységre és sportra, komolya kapcsolatra nyitott

Miből gondolod, hogy jó a személyiséged? Ápolt? Milyen parfümöt, testápolót használsz?

Melyik kultúrális eseményen voltál utoljára?(ez jó hely lett volna ismerkedésre)

legyen autója > van egy Suzuki Swift

Ez teljesen alap. Kb minimum elvárás egy embertől.

önálló legyen > egyedül élek 6 éve albérletbe

Oké, de akkor a végén miért azt mondod, hogy nem kaptál esély 10 éve nőktől? Ha szerinted a külön élés is egy "kritériuma a nőknek".

fent tudja tartani magát és ne kelljen eltartani > 320 ezret keresek.

Ahhoz képest, hogy eltartasz egy kutyust, cicust és albérletet fizetsz ez kevés.

Legyen átlagos megjelenése -

> 180 cm / 95 kg

Én inkabb arra szavazok, hogy törekedjen a legjobbra. Mert én is lemegyek abba a nyamvadt edzőterembe heti 3x.

2023. aug. 27. 08:35
 14/57 A kérdező kommentje:

Egyesek tényleg akkor különbséget éreznek a között hogy ;

A, Ha egy nő aranyat akar ásni és pénzes pasira vadászik

B, Gazdag családba született és ezért szinten gazdag férfit keres társnak

Lényegében mind a kettő típusú nő a pénzhez köti a kapcsolat létrejöttét. Ugyanaz anyagiasság.

2023. aug. 27. 08:35
 15/57 anonim ***** válasza:
73%
320 nettóból hogy tartasz majd el asszonyt, aki csak gyest fog kapni, meg egy kölyköt is? Tisztában vagy vele mennyi egy csomag pelenka? Mennyi egy babakocsi? ?Mennyik a popsikenőcsök, fürdetők. Ha lesz kölyköd havi 200 úgy el fog menni, mint a sicc csak rá. És ne albérletben élj, legyen saját lakásod.
2023. aug. 27. 08:37
 16/57 anonim ***** válasza:
71%
Igen pénzhez kötjük mert az a kulcs a jobb élethez. És ha mi mindent megteszünk, akkor nehogymár a férfi kevesebet keressen.
2023. aug. 27. 08:38
 17/57 anonim ***** válasza:
80%
#16 annyi esze nincs, hogy ebbe belegondoljon, de amelyik nőnek van és nem akar nyomorba szülni, az meg ugye “anyagias”.
2023. aug. 27. 08:42
 18/57 A kérdező kommentje:

14.

Mert tényleg jó a szemelyisegem. Lehet ebből a pár válaszból neked nem világos ez.

“ Én inkabb arra szavazok, hogy törekedjen a legjobbra. Mert én is lemegyek abba a nyamvadt edzőterembe heti 3x.”

Én is járok. Várj kicsit… miért írod ezt? Netán tényleg 65 kg lenne a normal férfi súly amit más kérdésben sírtak a többi sikertelen férfiak? Hát köszi szépen de nem akarom hogy újra a bordaim kint legyenek mint amikor még 75 kg voltam.

2023. aug. 27. 08:42
 19/57 A kérdező kommentje:

16

Kérdezz meg egy egyszerűmelós családot hogy nekik hogyan sikerült.

Ám az egyém is ilyen volt és mind a 4 gyerek felnőtt. (Én és a tesóim)

2023. aug. 27. 08:44
 20/57 anonim ***** válasza:
78%
20. A kilókról vitatkozni butaság, hisz nem látom hogy izom vagy zsír van rajtad. 80 kiló izom máshogy néz ki, mint 80kg zsír.
2023. aug. 27. 08:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!