Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mondott igazat?

Figyelt kérdés
Elvoltam egy lánnyal randizni. 3 órán át beszélgettünk, jól éreztük magunkat, azt hittem alakul valami. Folyamatosan beszélgettünk messegneren, munkahelyen is kerestük a szemkontaktust, ha rámnézett mosolygott. Erre egy közös ismerőstől tudom meg, hogy azt mondta neki, hogy nem akar kapcsolatot, és amúgy nem vagyok az esete. Szembesítettem vele a lányt aki azt mondta, hogy igen, így van és pedig megmondtam, hogy oké, tiszteletben tartom, nem loholok utána. Azt nem értem minek jött el velem randizni, minek adott teljesen téves jeleket ha közben nem akart semmit?
2023. aug. 27. 00:33
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Velem egy srác csinált hasonlót (úgy tett, mint aki nagyon kedvel - ő maga szorgalmazott következő találkozót is - azután pedig kiderült, hogy igazából nem) de sajnos fogalmam sincs, mi jár az ilyen emberek fejében.
2023. aug. 27. 00:58
 2/8 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem az ilyenek csak unatkoznak vagy valami szerelmi bánatról akarják elterelni a gondolataikat. Ugyanakkor az emberek többsége képtelen egyenes lenni. Elképesztően félnek manapság az emberek a konfrontációtól, kényelmetlen helyzetektől. Nem véletlen lett egy kifejezés is arra a viselkedésre, hogy valaki kéltelen korrekten lezárni az ismerkedést (ghosting). Vicc, hogy annyi ember lett ilyen nyomorék, hogy mr külön szó is keletkezett a jelenségre

N

2023. aug. 27. 01:24
 3/8 anonim ***** válasza:
58%
Gondolta, ad egy lehetőséget kettotoknek, de nem jött be.
2023. aug. 27. 02:05
 4/8 anonim ***** válasza:
85%

Altalaban azok a nok csinaljak ezt akik egotuningot akarnak, tetszett a helyzet neki hogy bejon neked, de teged mar semmi esetre se nezett hogy esetleg megbant ezzel hogy igazabol ugyse akar semmit toled.

Szerintem ez ugy lett volna a korrekt hogy eleve lezarja, tudatja veled hogy kesz ennyi nem lesz semmi az elso randi utan, nem pedig jopofizni meg hulyere venni a pasit. Genetikai hulladekok az ilyen emberek.

2023. aug. 27. 02:26
 5/8 anonim ***** válasza:
61%
Lehet, hogy rosszul vetted a jeleket. Annyira ki vannak sokan éhezve társas kapcsolódásra, hogy sokat belelátnak semleges dolgokba is.
2023. aug. 27. 02:28
 6/8 anonim ***** válasza:
48%

"Elképesztően félnek manapság az emberek a konfrontációtól"

Mert hetente megölnek egy nőt, aki konfrontálódik.

2023. aug. 27. 02:29
 7/8 anonim ***** válasza:
58%

#6: ugyan már, rengeteg pasit utasítottam el és még mindig élek. 1) nem indiótákkal kell randizgatni 2) nem kell megalázni a másikat vagy bunkónak lenni

Mellesleg nem csak csajok ghostingolnak, hanem pasik is. Szóval erről ennyit

2023. aug. 27. 02:49
 8/8 anonim ***** válasza:
52%
Ja, nem tudtam, hogy megalázásért meg bunkóskodásért az életeddel kell fizetned. Persze csak ha nő vagy.
2023. aug. 27. 03:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!