Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furfangos Frigyes kérdése:
Adott esetben mit gondolnátok? Mindenki igazat mondott?
Figyelt kérdés
Röviden. 40-es házaspár. Férj régi barátja 3 napos vendégségbe érkezik. Második napon a férjnek el kell mennie néhány órára, halaszthatatlan dolog. Mikor hazaér a férj, a felesége elmondja, hogy a barát milyen ügyes kezű, mert megmasszírozta a lábát, és azóta nem fáj. Ebéd után pár sörrel később a barát elkezd magyarázkodni, teljesen váratlanul, hogy a férj ne gondoljon semmi rosszra, tényleg csak masszázs volt. Férj megnyugtatja, nem feltételez semmi olyat. Vacsoránál és màsnap ebédnél ez a mentegetőzés megismétlődik. A barát távozása után a férj megkérdezi a feleségét, mire vélje ezt az egészet. A feleség annyit mond, csak masszázs volt, arról meg nem tehet, hogy a barát hülye. Ezzel téma lezárva.
Megmasszirozta a lábát,egészen a lába közéig,de a farkát nem dugta be,csak az ujjait,majd legközelebb a lompost fogja.Ez megcsalás.
2022. okt. 16. 12:38
3/14 anonim válasza:
Ilyenek a nők! Láb masszázs mi? Ment ott feljebb is a keze azért mentegeztözött. Lelkiismeret furdalás!
Volt egy jó napja a vendégnek. Ilyen helyre én is el mennék.....
2022. okt. 16. 14:15
4/14 anonim válasza:
50-50% hogy mi történt.
De nekem azért fura lenne a barátom feleségét gyurmázni, mikor ő nincs otthon.
Egy esetet tudnék elképzelni, ha gyógymasszőr lennék és kiderül egy ilyen dolog, biztos felajánlanám a segítségem,de nem egy ilyen félreérthető szituációban.
2022. okt. 16. 14:21
5/14 anonim válasza:
Szerintem ennyi történt, különben nem tett volna említést róla a feleség. A nagy magyarázkodás meg ebben az esetben annak szól, hogy a barát tudja, hogy ez félreérthető szitu, és kínosan érzi magát, esetleg benne lehet az is a pakliban, hogy bár nem történt semmi több, de tetszik neki a nő. Te nyilván a férj vagy a sztoriban, nem?
2022. okt. 16. 14:30
6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igen a férj vagyok, csak a tárgyilagosság miatt fogalmaztam így.
2022. okt. 16. 15:59
7/14 anonim válasza:
Kérdező, én odafigyelnék az asszonyra...
Relatíve idegen férfi ugyan minek masszírozná a lábam, főleg a saját lakásomban, amikor nincs otthon a férjem??? Ezt nagyon furcsa szituációnak gondolom.
Több évtizedes baráti kapcsolat után sem jutott eszembe soha hogy a férjem haverjával masszíroztassam a talpam.
2022. okt. 16. 17:11
8/14 anonim válasza:
3 napos vendég? hehe
2022. okt. 16. 17:23
9/14 A kérdező kommentje:
#8! Mi olyan furcsa ebben?
2022. okt. 16. 17:29
10/14 anonim válasza:
Gondolom szerinte előre megbeszélt randevú is lehetett az a 3 nap :D....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!