Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tudhatnám meg hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudhatnám meg hogy igazat mondott e a barátom?

Figyelt kérdés
Azért szakított mert most már a fiúkat szereti de szeptemberben még dugtunk ez lehetséges vagy csak kitalálta?

2020. okt. 14. 23:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
nem mindegy?
2020. okt. 14. 23:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Elképzelhető. Mondjuk ha valóban így van, akkor azért ezt így nem szokták az elején reklámozni pont azért, mert mit szólnak majd mások. Szóval fura..

Lehet csak szívatott és így akart lerázni. Fontos ez amúgy? Szakított, akkor szakított. Ennél csak jobbat találhatsz. Lépj tovább.

2020. okt. 14. 23:09
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem ha csak kifogás akkor nem is meleg
2020. okt. 14. 23:09
 4/9 Lazy Lover ***** válasza:
73%
Ez ócska kifogás csak ilyen nincs hogy ma hetero vagyok holnap meg meleg
2020. okt. 14. 23:12
 5/9 A kérdező kommentje:
Gyanus nekem is azelött még felált rám neki most meg hirtelen kukira bukik ő is
2020. okt. 14. 23:19
 6/9 anonim ***** válasza:
88%

Vannak latens melegek, akik nem tudják vagy nem akarják elfogadni magukat. Ezért bele mennek hetero kapcsolatba, gyereket csinálnak stb. Jó pár ilyen ismerősöm van. Van, aki még mindig a feleségével és gyerekeivel él,hátuk mögött meg megy férfiakkal kavarni. Én homiként elítélem ezt, mert valamilyen módon a saját önző érdekükben képesek játszani a másik nemmel. Ezt sokan azért teszik, mert nagy a társadalmi nyomás, gyűlölködés stb. Akármennyire sem fog nyugtatni most, amit írok, de örülj neki, hogy most derült ki, nem pedig később. Van pár nő ismerősöm is, akik ezért utálják a homikat, mert a latensek kikosarazták őket.

26/F

2020. okt. 14. 23:25
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Szerintem feleslegesen agyalsz ezen. Neked nem lesz jobb, akkor sem ha tényleg meleg és akkor sem ha csak egy gagyi lerázós duma volt.:)

Próbáld meg elengedni ezt..ebben a helyzetben neked tökmindegy.:)

2020. okt. 14. 23:43
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Van àm olyan, hogy biszexuális.

Amúgy full hetero férfi tuti nem talál ki ilyent és nem mondja.

2020. okt. 15. 00:03
 9/9 anonim ***** válasza:
49%
Menj el szűrésre! Ezek bármilyen nyavaját összeszednek.
2020. okt. 15. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!