Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatnam melyik a helyes lepes? Exhez visszamenni?
22/L 2 eve voltam egyutt a baratommal nagyon szerettem, de a szex rossz volt es kicsit igy kiabrandito (nem tudok elmenni huvelyi uton) igy idovel nem igazan volt kedvem hozza es szakitottam vele, mert tudtam hogy szuksege van ra. Baratok maradtunk nem akarom elvesziteni (bar eleg rossz erzes nezni, hallani mas lanyokkal mit csinal:( ) + egy barati tarsasagunk van. 2hetet vegig bogtem majd minden jo kb 3-4 honapig. Aztan megismertem egy sracot kb ugyanaz mint az exem tulajdonsagikag, nagyon rendes figyelmes barmit megtenne ertem...+neki az elet celja hasonlit az enyemhez, magabiztos...es ez megtetszett nagyon jol erzem vele magam, allandoan vele vagyok. Viszont 1 honapja ram jott az exem hianya, nagyon sok estet vegig sirok, multkor a sraccal voltam es elsirtam magam hogy hianyzik az exem....neki nem mondtam miert sirok....
Kozbe kiderult exemnek is hianyzok...ez mindent felkavart bennem. Nem akarok senkit atverni, bantani. Sose keveredtem meg ilyenbe...nem tudom mit kene lepnem...sajnos nincs olyan akivel ezt megtudnam beszelni. Felek hogy rosszul dontok majd. Hogy elveszitem az egyik legfontosabb embert az eletembe (elso igaz szerelem volt). Mit tegyek? Az uj sraccal nem vagyunk egyutt mondtam neki nemis akarok baratot meg, ezt megertette. De ahj ennel fajdalmasabb dolog nem volt az eletemben help me....
Szinte ijesztően hasonló szituációban vagyok. Én is 2 évig voltam vele együtt, és nem rég szakítottam vele. Nálunk a szex jó volt, igaz én se tudok elmenni hüvelyi úton. De a szex, az fergeteges. Én a kontrollmaniaja miatt szakítottam vele.
Valószínűleg az új csávó nem olyan érdekes neked, szerintem hagyd ki a képből.
Én azt mondanám, hogy neked is idő kell még a továbblépeshez. Ha masba beleszeretsz tudod, hogy túlléptél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!