Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a helyes dontes?
A baratommal majdnem masfel evig voltunk egyutt, voltak szep idoszakaink, de nagyon sokat veszekedtunk.. Ket hete szakitottam vele, mert mindennapossa valtak a konfliktusok, amit mar nem birtam elviselni. Azota azzal “zaklat”, hogy meg fog valtozni, es bizzak benne, vissza fog szerezni...stb.
Megmondtam neki, hogy nekem most idore van szuksegem, szeretnek egyedul lenni, mert nagyon sok lelki sebem van.
Az igaz, hogy nem utasitottam el annak gondolatat, hogy egyszer talan ujra egyutt legyunk, mert szeretem ot, csak egyszeruen most nem mukodott.
O azt mondta, hogy ad idot nekem, var ram amennyit csak kell, gondolkozzak nyugodtan.. Ezt masfel hetig birta, es most kozolte hogy nem bir tovabb varni ram, elege van. Dontsek, hogy kell-e nekem, vagy nem.
Nekem viszont még nincs szuksegem kapcsolatra, de elvesziteni se akarom ot.
Szerintetek mit tegyek?
3 *de nagyon sokat veszekedtunk.. Ket hete szakitottam vele, mert mindennapossa valtak a konfliktusok,
Ahol 1,5 évnyi idő alatt ez jelen van, az nem kapcsolat, csak egy mérgező valami, amit kapcsolatnak csúfolnak az emberek. egy kierőszakolt semmi.
* mert szeretem ot,
Ha szeretnéd akkor törekednél arra , hogy sem szájjal, sem semmilyen beszéddel, ne bántsd meg, mert az neked fájna jobban.
Nekem is ilyesmi volt a kapcsolatom sajnos és szakítottam a párommal, viszont még mindig nagyon fáj, és nem a sok veszekedés hanem ,hogy el kell fogadnom ,hogy többé "nem látom". Nagyon fura kettősség mert azt éreztem nagyon sok időn keresztül ,hogy nem működik de elengedni mégsem tudom végleg.
Ha szereted még adj neki most még egy esélyt. Legfeljebb 1 hónap után ha megint ugyan az van konstatálod hogy nem tud változni. Ne kövesd el az ta hibát amit én mert lehet ,hogy örökké bánni fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!