Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudhatnam hogy ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatnam hogy ez baratzona e vagy sem?

Figyelt kérdés
4 napja beszelgetek egy ferfivel. Szinte egesz nap, de tarskereson ismertuk meg egymast. Eddig csak o keresett, de most szerettem volna en is. Sok temarol tudunk beszelni, erdeklodik mindig, visszakerdez, de sokszor ugratjuk is egymast, mintha nem most beszelnenk eloszor. Tobbszor utalt a talalkozo lehetosegere is.
2020. ápr. 9. 16:41
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
Részéről ez egyértelmű barátzóna.
2020. ápr. 9. 16:43
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Én nem értem ez miért lenne barátzóna. Főleg, hogy társkeresőn találtatok egymásra, és találkozni is akar.
2020. ápr. 9. 16:57
 3/9 anonim ***** válasza:
39%
Barátzóna, énis így csinálom.
2020. ápr. 9. 17:01
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
Akik azt írják, hogy ez barátzóna, azok kifejtenék, hogy miért gondolják ezt?
2020. ápr. 9. 17:49
 5/9 A kérdező kommentje:
Most nem konkretan az en esetemre gondolok hanem ugy altalaban. Hol van az pont amikor erezni kell hogy ne ez bizony firendzone
2020. ápr. 9. 18:03
 6/9 anonim ***** válasza:
78%

Tesòm egy hete ismert meg egy sràcot tàrskeresőn, első talàlkozòn össze is jöttek.

Nem friendzone, mièrt lenne az.

2020. ápr. 9. 18:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem akkor friendzone, ha nem bókol, nem akar sokat találkozni, esetleg más nőkről beszél. Ha többet beszél magáról, és a saját problémáiról, mint amennyit rólad kérdez.

De szerintem ilyen helyzetben, hogy elkezdtek ismerkedni társkeresőn, ritka a barátzóna. Ő TÁRSAT keres, nem barátkozik. Ha nem jössz be neki, akkor megmondja, vagy csak simán ignorál, és kész. A férfiak ritkán erőltetik ilyen helyzetben az éppen megismert lánnyal a barátkozást, ha egyáltalán nem akarnak tőlük semmit.

2020. ápr. 9. 18:13
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha még nem is találkoztatok, akkor nemigen lehet megmondani..

Szerintem furcsa, amikor már a legelején ilyesmin gondolkodsz... te nem gondoltál arra, hogy a srác még jóformán nem is ismer téged, akkor honnan a fenébōl kéne tudnia már elōre, hogy mit akar tōled? A kapcsolatok nem úgy alakulnak ki, hogy elsō látásra eldöntöm, hogy együtt akarok-e lenni valakivel, vagy sem.

A barátzónáról az a véleményem, hogy ilyen esetben legtöbbször a férfi nem érdeklōdik aktívan a nō iránt, de jó viszonyba akar maradni vele, nem akarja megbántani, ezért ráfogja, hogy barátok, de az ilyen barátság sokszor hanyagolható, amúgyis ritka, hogy barátként annyira egymásra találjon a férfi és nō, hogy aktívan foglalkozzanak egymással, persze kivételek lehetnek.

A “barát zóna” alapvetōen nem igazi barátság, mert gáz lenne barátkoznom valakivel, akinek hátsó szándékai vannak velem.. Más az, amikor valaki tényleg, igazán barátként tekint rád.

2020. ápr. 10. 10:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a férfiaknál nem a barátzóna veszélye áll fenn, inkább a komolytalan “egyéjszakás zóna”. Nem az a kérdés, hogy akar-e barátságnál többet a pasi, hanem az, hogy hosszútávra-e.
2020. ápr. 10. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!