Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatnam hogy ez baratzona e vagy sem?
Tesòm egy hete ismert meg egy sràcot tàrskeresőn, első talàlkozòn össze is jöttek.
Nem friendzone, mièrt lenne az.
Szerintem akkor friendzone, ha nem bókol, nem akar sokat találkozni, esetleg más nőkről beszél. Ha többet beszél magáról, és a saját problémáiról, mint amennyit rólad kérdez.
De szerintem ilyen helyzetben, hogy elkezdtek ismerkedni társkeresőn, ritka a barátzóna. Ő TÁRSAT keres, nem barátkozik. Ha nem jössz be neki, akkor megmondja, vagy csak simán ignorál, és kész. A férfiak ritkán erőltetik ilyen helyzetben az éppen megismert lánnyal a barátkozást, ha egyáltalán nem akarnak tőlük semmit.
Ha még nem is találkoztatok, akkor nemigen lehet megmondani..
Szerintem furcsa, amikor már a legelején ilyesmin gondolkodsz... te nem gondoltál arra, hogy a srác még jóformán nem is ismer téged, akkor honnan a fenébōl kéne tudnia már elōre, hogy mit akar tōled? A kapcsolatok nem úgy alakulnak ki, hogy elsō látásra eldöntöm, hogy együtt akarok-e lenni valakivel, vagy sem.
A barátzónáról az a véleményem, hogy ilyen esetben legtöbbször a férfi nem érdeklōdik aktívan a nō iránt, de jó viszonyba akar maradni vele, nem akarja megbántani, ezért ráfogja, hogy barátok, de az ilyen barátság sokszor hanyagolható, amúgyis ritka, hogy barátként annyira egymásra találjon a férfi és nō, hogy aktívan foglalkozzanak egymással, persze kivételek lehetnek.
A “barát zóna” alapvetōen nem igazi barátság, mert gáz lenne barátkoznom valakivel, akinek hátsó szándékai vannak velem.. Más az, amikor valaki tényleg, igazán barátként tekint rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!