Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ritka az ilyen fiatal nő?
Aki nem a szokásos pénz, munka, stb alapján tart többre valakit, hanem az alapján, hogy milyen ember. Akinek nem az a szórakozás, hogy buliban inni ész nélkül, hanem inkább kiállítás, érdekességek megnézése, ahol tanulni is lehet, túrázás, stb. Még, ami fontos, hogy nem a közösségi médiában éli az életét, nem telefon függő.
Ezek természetesen az alapok mellett fontosak nekem:hűség, megbízhatóság, kölcsönös vonzalom, hasonló értékrend, stb.
A humor kategória csak álmodik ilyen kommentekről :D
27 éves vagyok, ápolt, igényes, heti 5 nap edzek, nem vagyok gazdag, de nincs hitelem, a legjobb barátaim mérnökök.
Várom a további nevetséges kommenteket és a választ a #23-ra :)
Amúgy komolyan mondom, felejtsétek el hogy ad magára , edzésre jár. Az én férjem is odafigyelt magára, edzett és nem is zabált.
A házasságunk első évében átváltozott malaccá. Óriási hasa lett. Panaszkodik rengeteget hogy nem tudja leadni, persze munka után alszik 2 órákat. Semmit nem csinál , veszekszik ha szólok valamiért hogy meg kellene csinálni. Lányomnak rendelt széket íróasztalt és ott van 2 hete a dobozában.
Olyan mintha lenne még egy gyerekem.
Semmit nem jelent hogy mit ad elő magáról az elején.
Én COVID tesztközpontban dolgoztam (laborban). Nem rólam szól a kérdés.
Mindkét nemnél vannak ilyenek is. És?
38
Tehát csóró vagy! Nincs ezzel gond, csak ne reakizáljunk, hogy a megfelelo eletszinvonalhoz nem kell penz
…. hanem személyiség alapon.
Persze, de már fontos hogy fiatal legyen .
Neki a külső számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!