Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ritka az ilyen fiatal nő?
Aki nem a szokásos pénz, munka, stb alapján tart többre valakit, hanem az alapján, hogy milyen ember. Akinek nem az a szórakozás, hogy buliban inni ész nélkül, hanem inkább kiállítás, érdekességek megnézése, ahol tanulni is lehet, túrázás, stb. Még, ami fontos, hogy nem a közösségi médiában éli az életét, nem telefon függő.
Ezek természetesen az alapok mellett fontosak nekem:hűség, megbízhatóság, kölcsönös vonzalom, hasonló értékrend, stb.
Nagyon nem, de mindegy.
Sajnos ilyenek írtak, igen.
De akkor egy ti féle kérdés. Alacsony vagyok, kicsi a farkam és nem vagyok gazdag. Randizunk? Ja, hogy az ilyen nektek nem férfi? Így már értem a kommenteket.
23
Rád értettem, nagyokos. XD
22 voltam.
Tudom, zsenikém. Csak ezt is annyira értetted, mint a kérdést.
Mi vagy te, hullamosó, hogy olyan nőt keresel akit nem érdekel a munkád?
Vagy közmunkás, hogy ne érdekelje a pénz?
Engem pl nem érdekel a pénz, de nem akarok olyannal lenni egy órácskára sem, aki nem tud meghívni egy üdítőre.
Engem sem érdekel a pénzed meg a munkád, évek óta férfihiányom van!!!
41 éves vagyok, 190et keresek mint takarító, elől nincs fogam mert kirohadt a cigitől, kicsit penész szag van a ruháimon, mert a szekrényemet még nem tudom lecserélni.
Kissé őszülök, de van 4 cmes lenövésem, így csak annyi látszik fehérnek.
Van rajtam egy kis felesleg, viszont ez a 45 kiló plusz még nem a világ vége.
6 osztályt végeztem és szívesen művelődnék.
Megyünk kiállításra?
Ez amúgy az erdőben akar sétálgatni meg túrázni, mert egy üdcsire nincs pénze.
Kaphatna is nőt, van rá jelentkező de úgy látom nem érdekli. 🥺
Kérdező te hány éves vagy ?
Mert ha 20, akkor neked egy 16 éves a fiatal nő, ha pedig 60 akkor a 30-40 a fiatal.
Ebből már tudnánk hogy van e olyan fiatal nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!