Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ritka az ilyen fiatal nő?
Aki nem a szokásos pénz, munka, stb alapján tart többre valakit, hanem az alapján, hogy milyen ember. Akinek nem az a szórakozás, hogy buliban inni ész nélkül, hanem inkább kiállítás, érdekességek megnézése, ahol tanulni is lehet, túrázás, stb. Még, ami fontos, hogy nem a közösségi médiában éli az életét, nem telefon függő.
Ezek természetesen az alapok mellett fontosak nekem:hűség, megbízhatóság, kölcsönös vonzalom, hasonló értékrend, stb.
Az, hogy valaki bulizik, attól miért ne nézhetne meg egy kiállítást? Miért zárja ki egyik a másikat?
De oké, te a kiállításba vagy belebuzulva. Én meg az utazásba, mert imádok utazni, új helyekre menni, új kultúrát megismerni, baromi sok pénzt szórok el erre és a nyaralás alatt is, mert engem ez éltet. Mennyire ritka az ilyen fiatal férfi? Brüh-hüh-hüh
Persze, vannak ilyen nők. De ahhoz neked is szét kéne nézned és nem csak a nagycsöcsű, vékony, széparcú, hosszúhajú nőket kellene nézned. :)))) A munkahelyem pl tele van ilyen nőkkel, mint amiket te leírtál, 20-30 közötti nők és szenvednek a pár kereséssel, mert "nem elég jó csajok".
Szóval, nem, nem ritka, sőt, baromi sokan vannak de a hozzád hasonló férfiak úgy elmennek mellettük az utcán mint annak a rendje.
Pont ilyen voltam 20 éve. Plusz picit molett, semmilyen rövid hajjal, pár pattanással.
Randiztál volna velem?
42/n
9
Nem. Nem randizort volna. Megválaszolom a kerdező helyett is! Ezeket, amiket leírt a kerdező, elvárja minden pasi, de emellett legyel fiatal, vékony stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!