Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáz,ha a párom házát nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz,ha a párom házát nem érzem sajátomnak? Amikor összeköltöztünk,már volt külön háza.Dolgok benne,teszek érte,.hogy szép legyen,de mégsem érzem magaménak.Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
2023. aug. 26. 14:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Kérdező, tudom, ez nem nyugtat meg, de én sem érzem sajátomnak. Férjemnek már megvolt a háza, amikor összejöttünk (özvegy volt).

Mindig ott van egy gondolat az agyam hátsó részében, hogy nem a végső otthonom, másképp nem tudom kifejezni. Pedig szabad kezet kaptam, sok mindent átrendeztünk, konyha teljesen lecserélve az ízlésem szerint, mégis úgy érzem, ahogy érzem, hogy nem ez lesz a végső (mármint a temető előtt).

2023. aug. 26. 16:05
 12/20 A kérdező kommentje:
Nekem a párom is,meg az anyósjelöltem is azt mondogatja,hogy ez az én otthonom,az én házam is,és ha a párommal történne valami,akkor nem dobnának ki innen..Ez már az enyém lenne..Mert ők,nem pénzéhesek..Hát,ezt valahogy nehezemre esik elhinni. ha valaki keveset,vagy egyáltalán nem fektet anyagiakat egy ingatlanba, amiben lakik,akkor neki, milyen alapon is lenne követelőzni valója? Milyen jogon érezném ezt a házat magaménak?Nem vagyok sem a felesége,sem az élettársa, nekem itt sem biztosítékom,sem szavam..hiszen úgymond beletettem a seggem a készbe..hiába dolgozom a házon,és a benti dolgokon egyaránt. Azt meg nekem ne mondja senki,hogy a két szép szememért, "hagynák,hogy enyém legyen", ha a fiúkat érné valami.Ugyan úgy, azokkal a holmikkal távozhatnék,amikkel idejöttem, szóval szerintem abszolút helytálló az érzés,hogy itt semmi sem az enyém.
2023. aug. 26. 16:25
 13/20 anonim ***** válasza:
Van szó házasságról? Mióta vagytok együtt?
2023. aug. 26. 16:27
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Beteg a párod, hogy már a halála utáni helyzetre készülsz?

Beszéld meg a pároddal, hogy lakna-e úgy veled, ha te is vennél egy házat, és ha neki oké, akkor valósítsd meg.

2023. aug. 26. 16:33
 15/20 anonim ***** válasza:
46%
Hát én így nem élnék, mondogatni bármit lehet hogy a te otthonod is. Házasság az bebiztosítana. De titokban mindenképpen tennék félre, vagy gondolkoznék valami B megoldáson.
2023. aug. 26. 16:37
 16/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó.Van spórolt pénzem, ha minden kötél szakad. Házasságról volt szó,de úgy érzem,hogy nem tudnánk hosszú házasságban élni, mert már így is sok a vita köztünk. Viszont,ha nem dolgozom szívvel,és lélekkel a házban(hiába nem az enyém), akkor meg úgy érzem,hogy bár dolgozom munkahelyen,de itthon semmit sem csinálok,csak várom a sült galambot. Eléggé 22-es csapdája.Szeretném,ha szép és igényes lenne, de a másik oldalon bennem van,hogy beleölöm az energiám olyanba,ami nem az enyém..viszont igénytelen,silány környezetben meg nem szeretnék élni..szóval nagyon nehéz..
2023. aug. 26. 16:45
 17/20 A kérdező kommentje:
És igen,sajnos szívbeteg.
2023. aug. 26. 16:47
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Így mindjárt más a helyzet.

Igazából a párodból van eleged és egy kicsit magadból is, mert túl kényelmes benne ülni a készben.

Tudod, hogy tudnál változtatni az életeden, meg ez így nem jó neked mégse történik semmi.

2023. aug. 26. 16:51
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, így már más a helyzet. Te tkp a kapcsolatban nem érzed jól magad, emiatt nem tudsz a házban sem berendezkedni.
2023. aug. 26. 17:07
 20/20 anonim ***** válasza:
0%

Nem, tényleg nem a tiéd, de nem is kell annak lennie ahhoz, hogy jól érezhesd magad benne. Nem tulajdonjog kérdése. Ha albérletet kéne fizess, rosszabbul járnál, ráadásul a felújítások okozta kényelmet te is élvezed, neked van rá igényed. Szerintem több pénzt tudsz így félretenni, mintha neked kéne gondoskodj a lakhatásodról, ezen gondolkodj el!

Vagy teremtsd meg te is a sajátot, és éljetek ott! Jah, hogy az nem megy, de a másé meg kéne..

2023. aug. 26. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!