Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes várnom? Egy szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes várnom? Egy szép lányról volna szó Akivel ismerkedek augusztus 2 óta és még tali nem volt mivel sokat dolgozik éjszakás is hagyjam? Vagy várjak még azt mondta fogunk talakozni

Figyelt kérdés
2023. aug. 17. 09:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Van megbeszélve valami, hogy mikor találkoztok? Valamit már konkretiázálni kéne ennyi idő után. ha csak hiteget és sosem ér rá, akkor hagyd. Ha valaki ennyire nem ér rá, az ne akarjon kapcsolatot.
2023. aug. 17. 09:59
 2/15 A kérdező kommentje:
Van igen majd fogunk azt mondta csak sok a munka és az édes anyját is el vesztette 2 hónapja ment el az anyja sajnos
2023. aug. 17. 10:06
 3/15 anonim ***** válasza:
Jaaa, te ezt a kérdést már kiírtad egyszer. Azóta se sikerült találkozni?
2023. aug. 17. 10:09
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem
2023. aug. 17. 10:12
 5/15 A kérdező kommentje:
Amikor ki írtam elsőnek azóta 7 nap telt el
2023. aug. 17. 10:13
 6/15 anonim ***** válasza:
Adni kéne egy határidőt, amíg vársz rá és szerintem ezt mondd meg neki is. Mert ez így a végtelenségig is elmehet. Lehet, hogy ő most valóban nem alkalmas az ismerkedésre, de akkor azt is be kell látni.
2023. aug. 17. 10:13
 7/15 anonim ***** válasza:
Felejtős.
2023. aug. 17. 10:21
 8/15 anonim ***** válasza:
Hangját hallottad, videóhívásbanáttad már?
2023. aug. 17. 10:26
 9/15 A kérdező kommentje:
Igen halottam láttam is kamerába meg van törve az anyja miatt
2023. aug. 17. 10:31
 10/15 anonim ***** válasza:
Lehet hogy ő nem áll készen egy kapcsolatra, csak szeretne készen állni. Szerintem ha tudsz várni, akkor hagyd annyiba de ne ismerkedj mással. Időnként beszélgess vele, nézz rá, ez jól eshet. Ha nem bírsz várni, akkor még felejtsd el és ismerkedj mással.
2023. aug. 17. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!