Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy reagál a környezeted,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagál a környezeted, hogy milyen gondokkal küzdesz párkeresés terén?

Figyelt kérdés
2023. aug. 24. 16:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem hitték el, hogy nem hajtanak rám élőben. Persze, mert az ő szingli idejükben ég nem voltak elterjedve a társkereső appok és a férfiak kénytelenek voltak élőben kezdeményezni. Plusz én szép se vagyok. Úgyhogy azt gondolták családban, hogy vagy bi vagyok, és amúgy nővel vagyok párkapcsolatban csak nem merem elmondani, vagy azt, hogy borzasztó a személyiségem és nem fogadom be a férfiak közeledését és ezért nem akar velem senki ismerkedni. Azt el se hitték persze, hogy éppen volt olyan időszakom, amikor nem akartam párt, mert sokat csalódtam. Nagyon ciki volt szinglinek lenni mert sokat bántottak miatta meg lesajnáltak.
2023. aug. 25. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!