Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy környezetemb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy környezetembe nincsenek szép nők?

Figyelt kérdés
Egész életemben mindig úgy alakult bárhová mentem legyen az munkahely vagy akármilyen társaság hogy engem nem vettek körül szép fiatal nők. Munkahelyen is mindig ronda nőket fogtam ki más kollégáim meg állandóan a fullos csajok környezetben dolgoznak. Én vagyok egyedül ilyen szerencsétlen vagy más is van ilyen helyzetben
2023. jan. 9. 16:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
67%

Miért van az hogy környezetembe nincsenek GAZDAG PASIK?

Egész életemben mindig úgy alakult bárhová mentem legyen az munkahely vagy akármilyen társaság hogy engem nem vettek körül JÓL KINÉZŐ GAZDAG PASIK. Munkahelyen is mindig A CSÓRÓ PASIKAT fogtam ki más kollégáim meg állandóan a fullos PASIK környezetben dolgoznak. Én vagyok egyedül ilyen szerencsétlen vagy más is van ilyen helyzetben

2023. jan. 9. 16:38
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Alacsony presztízsű melót végzel, éhbérért.
2023. jan. 9. 16:39
 3/18 anonim ***** válasza:
89%
Ez a karma amiért lerondázol átlagos, kedves, rendes nőket mindenféle tisztelet hiányában a másik ember iránt. Azt érdemled, hogy ne szeressen senki.
2023. jan. 9. 16:44
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Menj el műkörmösnek, akkor egész nap reszelgetheted a szép nők körmeit.

Pl:

[link]

2023. jan. 9. 16:45
 5/18 anonim ***** válasza:
rossz pályaválasztás. vannak szegmensek, ahol 90-95 százalékban férfiak tanulnak és dolgoznak, és vannak olyanok, ahol hiába van nőtöbbség, elég hamar megkopnak testileg-lelkileg egyaránt, például közigazgatás.
2023. jan. 9. 17:15
 6/18 anonim ***** válasza:

#4:

"Balázs szerint a műkörmös szakmában is lehet férfiasan viselkedni, de aki nem tapasztalta meg, azt gondolja, hogy egy férfi műkörmös feminin, nyápic alak. A kuncsaftjaim azt mesélik, ha elmondják valakinek, hogy a körmét egy férfi csinálta, az az első kérdés, hogy meleg-e."

Na akkor innentől férfi felvonulást szervezek az Andrássy útra! Ez nem járja, hogy egy férfinek nincs JOGA!!!!! női szakmát választani. Pláne ha hetero is. Dupla diszkrimináció! A Hősök terétől indulunk és a Kossuth térig megyünk fáklyákkal és addig nem tágítunk, amíg törvénybe nem iktatják, hogy hetero férfiakat is alkalmazzanak körmösnek!

A Skool mintájára követelni fogjuk a 100 leggazdagabb magyartól, hogy alapítson KIZÁRÓLAG hetero férfiaknak és kifiúknak olyan ALAPÍTVÁNYI tanfolyamot, ahol kitanulhatják a körmös szakma csínját-bínját! Önkénteseket is szeretettel várunk, akik népszerűsítik a férfiak körében is ezt az elnőiesedett szakmát.

Ha kell, akkor Brüsszelig megyünk és ott követelünk férfi kvótát!

És itt nem állunk meg, hiszen a társadalomban annyira mélyen gyökeredzik a diszkrimináció és kirekesztés, hogy a jövő sikerfilmjeiben kötelező elemként hetero férfi körmösöknek is meg kell jelennie 1-1 rövid szerep erejéig!

2023. jan. 9. 17:17
 7/18 anonim ***** válasza:
2023. jan. 9. 17:30
 8/18 anonim ***** válasza:
Értem én, hogy a 6. hsz szarkasztikus, de viccen kívül, tényleg jó volna népszerűsíteni néhány elnőiesedett szakmát a férfiak körében. Lehet, hogy egy csomó tehetséges kisgyermek gondozót, óvóbácsit, ápolót veszítünk azzal, hogy még csak a lehetőség sem merül fel sok fiúban. Miért ne lehetne valakinek az empátia, a türelem és az emberség az erőssége ha férfinak születik? És az sem hülyeség, hogy ennek előremozdítását akár egy alapítvány is kezébe veheti. Vagy az állam, kezdve azzal hogy helyre teszi ezeknek a szakmáknak a bérezését.
2023. jan. 9. 18:25
 9/18 anonim ***** válasza:
8. TANÁR. Amikor gyerek voltam, 1 tanárnőnk volt. Mára a tanári szakma is elnőiesedett, mert a pasi tanárokat leköpik a nők, mert kevés a fizujuk. Ezért a pasi, ha értelmes, nem tanárnak képzi magát, hanem valami IT-s nek.
2023. jan. 9. 18:31
 10/18 anonim ***** válasza:

Azért az túlzás, hogy "leköpik" őket. De tény, hogy sokakban él még az a káros téveszme, hogy a családfenntartás nagyrészt a férfi feladata. Viszont vannak a férfiak között is sokan, akik így gondolják és bántja az önérzetüket, ha a párjuk többet keres, szóval ez nem kizárólag nők hibája!

Jó volna több férfi tanár. Lassan viszont semmilyen tanár nem lesz ha így haladunk.

2023. jan. 9. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!