Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy reagál a környezeted,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagál a környezeted, hogy milyen gondokkal küzdesz párkeresés terén?

Figyelt kérdés
2023. aug. 24. 16:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
Ők nagyobbakkal küzdenek
2023. aug. 24. 16:30
 2/11 anonim ***** válasza:
58%
Nem reagálnak semmit.
2023. aug. 24. 16:31
 3/11 anonim ***** válasza:
66%
Kìvàncsiskodnak.. titokban lehet hogy lenéznek mert nem vagyok sikeres
2023. aug. 24. 16:36
 4/11 anonim ***** válasza:
67%
Lenéznek; illetve selejtesnek gondolnak.
2023. aug. 24. 16:51
 5/11 anonim ***** válasza:
62%

Olyasmit lát hogy szánnak hogy egyedupa küzdök az alberlettel megelhetessel es ha van is pasim az se tesz bele semmit,ugyanolyan kemény (vagy nehezebb)is akkor az életem, aztan a kornyezet szerint meg én vagyok a nem normalis hogy kidobok olyanokat akik meg akarnak venni és a pénzüket szórják rám.

Pl exem egy undorito gyöker a kapcsolatban. De anyámék meg csak azt látják hogy tele van, és szakitas után könyörög elhalmoz mindennel méregrága dolgokat vesz és éveken át ki akar békülni és játsza nekik a jóembert. És a saját szüleim soha nem állnak mellém soha! Mindig a pasiknak adnak igazat.hiába mondtam hogy egy utolsó manipulációs s.ggfej es szenvedek mellette a temetőt érdemelné, nem engem.

Míg a pasik szülei mindig a saját gyeflreküket védik. Akármilyen állat.

2023. aug. 24. 16:59
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
*egyedül
2023. aug. 24. 17:00
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha leirjátok lepontoznak.
2023. aug. 24. 19:32
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem tudják, hogy milyen gondokkal küzdöm, értsd: nem tudják, hogy nem szopok. Viszont nem is lehajtott fejjel megyek az utcán, hogy szegény én, szerintem nem is érzik úgy, hogy sajnálniuk kéne, vagy akárhogy reagálni.
2023. aug. 24. 20:45
 9/11 anonim ***** válasza:

Lenéznek, de nem merik a szememre vetni. Egyszer volt hogy elkezdték reklámozni hogy milyen jó is párkapcsolatban élni (mintha én nem azt akartam volna világéletemben) mire én leoltottam őket. Hiszen a saját gyerekeik is megsínylették ezt, szóval egy szavuk sem lehetett volna

Ennyiben is maradt a történet

2023. aug. 24. 20:57
 10/11 anonim ***** válasza:
Sehogy, leszarják.
2023. aug. 24. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!