Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon meghíztam a koràbbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon meghíztam a koràbbi kapcsolatomban, fogok így férfit talàlni? 35N Kb 100kg

Figyelt kérdés
2023. aug. 23. 12:22
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
72%
Lehet, hogy fogsz, de jobban tennéd, ha egyelőre elengednéd a dolgot. Önbizalomhiányos vagy, nyilván nem érzed magad kényelmesen, és ez a kapcsolatodra is kihatna. Törődj magaddal.
2023. aug. 23. 13:23
 12/27 anonim ***** válasza:
74%
Az sem mindegy, hány centi vagy, esetleg rakhatnál fel képet (kitakart fejjel, vagy hasonló alkatról). Nyilván a pártalálás nem csak a testsúlyon/kinézeten múlik, de mivel ilyen irányba tapogatózol, hogy szerintünk mennyire „súlyos” a helyzet, így könnyebb lenne nyilatkozni.
2023. aug. 23. 13:25
 13/27 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem ne qapasifogás legyen most az elsődleges célod, hanem az egészséged.

Egyébként meg az a véleményem, hogy nem a testsúlyon múlik. Van, aki csinos, barbie babaként sem talál társat, más meg zsírdisznóként is. Ez viszont téged nem fog vigasztalni,ne mástól várd, hogy szórakoztasson a magányodban, hanem tegyél érte, hogy legyen tartalmas életed, ami szórakoztat, aztán majd ahhoz jön fog a többi is!

2023. aug. 23. 13:46
 14/27 A kérdező kommentje:
13 Minden téren tartalmas az életem, egyedül a pàrkapcsolat hiànyzik.
2023. aug. 23. 13:49
 15/27 anonim ***** válasza:
61%
90 kiló vagyok (dolgozom a lefaragásán) és boldog párkapcsolatban élek, szóval nyugi :)
2023. aug. 23. 14:28
 16/27 anonim ***** válasza:
45%
A tesom párja 100 felett van. Igényes csinos lány, szép fogak, szép ápolt bőr és haj, nem kell 10 kg vakolat elég egy szolid kis smink neki. Nagyon csinos! Rengeteg lehetősége volt a kapcsolatokra mindig. A legtöbb ruhája alakformálós, nagyon drágán veszi de rengeteg szép van neki ami megy az alakjához. Keress rá neten divattipekre. Ha igényes vagy magadra és a környezetedben nem fog számítani.
2023. aug. 23. 14:51
 17/27 anonim ***** válasza:
szívesen megismernélek bár én 27 vagyok
2023. aug. 23. 18:11
 18/27 anonim ***** válasza:
6%
Nyugi az itteni feminista rezsim szerint még ilyen ducin is egy kigyúrt milliomos bankar jár neked
2023. aug. 23. 18:19
 19/27 A kérdező kommentje:
18 Köszi a trollkodàs de nem vàrom el sem a milliomossàgot se a sportos alkatot, csak azt amit én is nyújtani tudok.
2023. aug. 23. 19:49
 20/27 anonim ***** válasza:

Nincs kizárva, de egyébként ha te magad is problémának érzed: nem lehetetlen ám lefogyni! Én (F 40) is voltam közel 100 kiló (96-ig mentem fel), most vagyok 76.

De egyébként sokan kedvelik a teltebb nőket, sőt, vannak, akiknek még sovány is lennél. ;-)

2023. aug. 24. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!