Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet az oka annak hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak hogy még nem volt kapcsolatom? L/22

Figyelt kérdés

Eloszor is leszogezem, nem azert irom ki a kerdest, hogy százan rám írjanak ezután.

22 éves vagyok és meg nem volt kapcsolatom. Regebben még annyira nem foglalkoztatott a dolog. Most viszont már kicsit zavar. Nem akarok egyedul megöregedni...

Most probalok már minel tobb kozossegi eletet elni. Eddig nagyon igy nem jartam el sehova.

Most elkezdtem hétvégente bulikba jarni ( nem iszom magam hulla reszegre, nem cigizek). Sportolok egy kosarlabda csapat tagja is vagyok. Ott is probalok reszt venni minden esemenyen, es ugye ott fiuk is vannak mert tobb szakosztaly van az egyesuletnek. Nem tudom mit kene meg tennem.

Itt tenyleg csak a tanacsok miatt irtam

2023. máj. 1. 19:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A hobbik, programok jó irány, ismerkedj anélkül, hogy többet akarnál, majd akad olyan, akinek be fogsz jönni. De ne légy kétségbeesett, se hiszékeny, figyelj oda, hogy kivel is kezdesz ki és ha már randiztok, akkor jobb ha tisztában vagytok azzal, hogy kinek mi a célja és milyen ember.
2023. máj. 1. 19:04
 2/12 anonim ***** válasza:
30%
Mert válogatsz, nem? :D
2023. máj. 1. 19:10
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azaz oka, hogy eddig nem nagyon ismerkedtél. Innentől már csak idő kérdése lesz és fogsz valakit találni. 22 évesen pedig még nagyon is fiatal vagy ilyen szempontból.
2023. máj. 1. 19:17
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem is kezdeményeztek eddig? Vagy te nem szerettél volna senkit?
2023. máj. 1. 19:19
 5/12 NTBS ***** válasza:
53%
Zárkózott vagy. Beszélgetnék veled. De tiszteletben tartom a kérésedet, így nem írok rád.
2023. máj. 1. 19:28
 6/12 anonim ***** válasza:
24%
Mert nem vagy elég jó csaj.. A szépeket màr 14 éves koruktól kezdve kezelgetik.. Ugyanez igaz a fiúknál is.. Az alfa,nagypofájú csajozógépek hamar kezdik. Üdv egy incel
2023. máj. 1. 19:37
 7/12 anonim ***** válasza:
51%
Azért 22 évesen nem reális félelem, hogy egyedül öregszel meg. Két okot tudok ebből amit írtál leszűrni: nem élsz társasági életet, és eddig nem is igazán érdekelt a párkeresés. Ha ezeken változtatsz, már jobbak az esélyek. Én is azt mondom, hogy jó irány olyan helyen ismerkedni, ahol otthonosan érzed magad, pl a kosaras rendezvényeken. Online is meg lehet próbálni akár, de fenntartásokkal állj neki. És könnyű mondani, de ne görcsölj rá. Sokszor a legrandomabb helyzetből lesz valami, csak járj nyitott szemmel.
2023. máj. 1. 19:58
 8/12 anonim ***** válasza:

Jól teszed, hogy kimozdulsz, szélesíted az érdeklődési körödet. Ha jóba kerülsz valakivel (mármint haveri/barátnő szinten), akkor amúgy nekik elmondhatod, és így elég durván növelheted, tehát ismerős ismerőse egy jó célpont párkeresés során. Szóval akivel jó beszélő viszonyban vagy, azok igazándiból össze tudnak boronálni másokkal, akikkel amúgy nehezen lenne kapcsolódási lehetőséged.

Szerintem tindernek és társainak is adhatsz esélyt. Vagyis gondolom biztis próbáltad már. Viszont ott nőként nagyon figyelj oda a szűrésre. Túl sok dugós idióta van, akik csak egy pinát látnak benned. Szóval visszatérve az előnyére: olyanokkal ismerkedhetsz, akikkel élőben aligha futnál össze.

Tanfolyam is jó lehetőség (nyelv vagy bármi)

Munka/egyetem jöhet még szóba.

Esetleg önkénteskedés.

Hobbikat már nem tudom még tudnád-e fokozni 😃

2023. máj. 1. 22:09
 9/12 anonim ***** válasza:

Jajj, a kérdésre nem is válaszoltam. Mi lehet az oka... nagyon sok ok lehet, de nyipván magdban kell keresni. Valamiért nem kerülsz az ellenkező nem figyelmébe. És eg nem csak az ismerkedési lehetőségeken múlik, hanem kommunikálción, testbeszéd főleg, nyitottság, stb...

De igazán nem is írtál magadról... valamilyen visszajelzéseket csak találsz magadon. Írd le, hogy szerinted mi lehet, mi befolyásolhatja a sikertelenséget. Hátha meglátunk valamit, amin igazán fejlesztened kéne

2023. máj. 1. 22:14
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Csunyasag
2023. máj. 1. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.