Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet az oka annak hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak hogy még nem volt kapcsolatom? L/22

Figyelt kérdés

Eloszor is leszogezem, nem azert irom ki a kerdest, hogy százan rám írjanak ezután.

22 éves vagyok és meg nem volt kapcsolatom. Regebben még annyira nem foglalkoztatott a dolog. Most viszont már kicsit zavar. Nem akarok egyedul megöregedni...

Most probalok már minel tobb kozossegi eletet elni. Eddig nagyon igy nem jartam el sehova.

Most elkezdtem hétvégente bulikba jarni ( nem iszom magam hulla reszegre, nem cigizek). Sportolok egy kosarlabda csapat tagja is vagyok. Ott is probalok reszt venni minden esemenyen, es ugye ott fiuk is vannak mert tobb szakosztaly van az egyesuletnek. Nem tudom mit kene meg tennem.

Itt tenyleg csak a tanacsok miatt irtam

2023. máj. 1. 19:00
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Magamról par szó.

Kinézet, magas vagyok kb 178 cm, barna fél hosszu haj, kekes szem. Sportos testalkat.

Belso: kedves, baratsagos, segitokesz, huseges,

Nem vagyok nagyon beszedes, vagyis inkabb ugy mondom, hogy ha mar sok idot eltoltottem bizonyos szemelyekkel akkor mar sokat beszelek. A fiukkal nem nagyon merek beszelni, hatha valami olyat mondok, es hulyenek gondolnak. Elejen tenyleg egy kicsit zarkozott vagyok, de ha jobban megismerem a tarsasagot, akkor mar nincs q beszeddel baj.

2023. máj. 2. 07:06
 12/12 anonim ***** válasza:
Értem. Ezek így nem feltétlenül jelentenek semmit. Tehát sok nőnek van kapcsolata ilyen alkattal, ilyen introvertált személyiséggel.
2023. máj. 14. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!