Tanácshoz fordulnék... Már tobb mint egy éve nem volt kapcsolatom. De semmilyen.. Lehet h tenyleg csunya vagyok? Tobbi lent.
Tanács! Van itt valaki, akit Tanácsnak hívnak? Lépjen elő!
Nem, nem azért, mert "csúnya" vagy. Nem az számít. Erre találták ki a plasztikát: lehúzni gyanútlan embereket, akik azt hiszik, műszájjal jobbak ,többek, szebbek lesznek.
Jelen, Dr. Tanács Péter vagyok. Miben segíthetek? Hozzám nyugodtan fordulhatnak, de a pandémia miatt személyes rendelés jelenleg nincs.
Az email címem: tanácsvagyok@mértékahaverom.com
Forduljon hozzám bizalommal, mottóm: "Tanácsot ne adni szokás, tanácshoz fordulni kell!"
NORMALIS valaszokat kerek xdd
Igen, szarul fogalmaztam, tanacshoz fordulni nem lehet, oke, vagom. De a kerdesemre kerem a valaszt lol
Jó, azért szerintem én (#2) és az 1-es is írtunk normális dolgokat is.
Én már privátot is kaptam egy ötvenes pasitól; gondolom a kérdezőnek szánta.
De hidd el nekem: nem ezen múlik!
Én sosem gondoltam csúnyának magam.
Mégis volt egy valamivel több, mint másfél éves kihagyás az életemben pasik terén.
Nagyon rossz volt, rosszul éreztem magam a dologtól.
Sokat olvasgattam az interneten, elképzeltem milyen párt szeretnék aztán picit lenyugodtam.
Jöttek is ismerkedési szándékkal a pasik. Annyi volt a titok, hogy nyitottabban álltam a dologhoz. Ha olyan próbált ismerkedni akivel voltak kétségeim, neki is adtam esélyt.
Te is legyél nyitott, figyelj fel rá kinek tetszhetsz.
Két dolog.
Ha ülsz a szobában mint egy jégkiránynő, búslakodsz és várod, hogy eléd vesse magát a fehér herceg akkor nem csoda. Másrészt, bűn ronda vagyok, rossz az alakom is, mégis szinte mindig volt párom, hosszú távú kapcsolatok (Az más kérdés, hogy milyenek, de az már nem a külsőn múlt), szóval egy minimálisan kellene nyitottnak lenni, nem várni bezárkózva a sültgalambot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!