Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abban az esetben, ha 23 évesen nem volt még barátom, kapcsolatom sőt csókig se jutottam el, akkor valami baj van velem ?
Figyelt kérdés
Vannak hibáim és külsőre nem a 10/10 lányok közé sorolható vagyok, mert bőven van súlyfeleslegem, de rengeteg molett nő él boldog kapcsolatban...2023. máj. 6. 17:26
2/10 anonim válasza:
Attól függ, mennyire vagy kinélkülve magaddal, mennyi az a plusz, hogy oszlik el stb.. Látni kellene, meg egy kicsit megismerni. Így meg bármit lehet mondani.
3/10 anonim válasza:
Ez tuti egy pasi által feltett trollkérdés.
4/10 anonim válasza:
Önbizalomhiány nekem is ez volt/van , ha saját magaddal nem vagy kibékülve akkor lehetetlen a párkapcsolat
5/10 anonim válasza:
Szerintem nők eleve nem pontozgatják magukat 10-es skálán, incelke, szóval bukta van.
6/10 anonim válasza:
Ha te is tudod, hogy kövér vagy, akkor mi a kérdés?
Fogyj le és utána próbálj párt találni.
7/10 anonim válasza:
Ha nem vagy megelégedve a külsőddel akkor igen, van baj. Egy egészséges párkapcsolatba akkor tudsz belépni ha szereted magad, máskülönben más sem tud úgy szeretni ahogy illene. Amennyiben zavar a súlyfelesleged, bármikor tudsz rajta változtatni bár kemény munkával, és/vagy megtanulod szeretni magad; esetleg elfogadod magad ahogy vagy, de változtatsz az egészséged, kisugárzásod, önbizalmad miatt. Bárhogy döntesz is, előnyödre válik, csak ne maradj abban a helyzetben amiben vagy ha nem vagy benne boldog. Fejlődni mindig szuper, és szerinten te is képes vagy rá. ( Nekem is több mint 20kiló feleslegem volt, én a fogyás mellett döntöttem, de közben el is tudtam fogadni magam. Összehasonlíthatatlan a két életvitel.) 22/L
8/10 anonim válasza:
Érdemes normál súlyra fogyni. Nem a párkapcsolat miatt, hanem magad miatt. Életminőség is javul, egészség szempontjából sem mindegy.
Egyébként semmi baj nincs veled. Nem az életkorban kellene ezt mérni.. Hülye társadalmi nyomás, ezt teszi az emberekkel.
10/10 anonim válasza:
"mert bőven van súlyfeleslegem"
Magyarán extrém mértékben el vagy hízva.
Fogyj le, ennyire egyszerű a megoldás. Nem kell pálcikának lenni, a nőkön jól áll egy kis felesleg, de a "kis" itt nem +50-60kg-ot jelent, hanem mondjuk 10-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!