Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha majdnem 19 éves korom ellenére 16-nak nézek ki?

Figyelt kérdés
Kezdem unni hogy a korombeli lányoknak túl fiatalos vagyok, a 15/16-nak kinéző lányok meg fiatalabbak mint ahogy kinéznek :D Most is összeismerkedtem egy nagyon jóarc lánnyal, rengeteg a közös bennünk, de ezek között van az is hogy ránézésre ő is kb 16. A gond ott van, hogy a lány 14, hiába érettebb a koránál, azért nem tudom a közvetlen környezet mit szólna ha 4,5 év korkülönbséggel összejönnénk. Alapvetően nem számít soknak, itt viszont szerintem igen, hiába értjük meg egymást teljesen, azért csak gyerek még. Max maradunk nagyon jó barátok aztán 3-4 év múlva megpróbáljuk, de nem tudom ő mit vár egy kapcsolattól. (Őszintén engem eddigi kapcsolataimban sem a szex vezérelt, utóbbiban 5 hónap alatt egyszer sem feküdtem le a lánnyal, inkább az együtt töltött idő, közös témázgatások, randik stb)
2023. aug. 23. 01:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szoktál edzeni? Az segíthet nem 16 évesnek kinézni.
2023. aug. 23. 01:26
 2/15 A kérdező kommentje:
Szoktam.
2023. aug. 23. 01:27
 3/15 anonim válasza:
Az a baj hogy ezzel sajnos nem nagyon tudsz mit tenni 😕. Szerintem genetika. Én is 18 éves vagyok lány és mindenhol 14-15 -nek néznek. De már kezdem megszokni.
2023. aug. 23. 02:27
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Par ev mulva majd imadni fogod
2023. aug. 23. 07:18
 5/15 anonim ***** válasza:
14 evessel mar nxugidtan lefekudhetdz. Csak mindig hasznaljatok gumit.
2023. aug. 23. 08:06
 6/15 anonim ***** válasza:

Cigi, pia, éjszakázás minimálbérért, lehetőleg a legótvarabb munkahelyen és fél év alatt 40nek fogsz kinézni. 😃

Ha erre mégse adnád a fejed, vedd komolyabban a kondit, ha van arcszőrzeted hagyd megnőni kicsit, ruházkodásban pedig válassz komolyabbat/"öregesebbet", azzal már csak lefaragsz pár évet.

2023. aug. 23. 08:10
 7/15 anonim ***** válasza:
Varj. Par ev es beered a korod.
2023. aug. 23. 08:29
 8/15 anonim ***** válasza:
Örülj neki. Pár év aztán jön a kopaszodás, sörhas meg a többi. :)
2023. aug. 23. 08:37
 9/15 anonim ***** válasza:

23 vagyok és smink nélkül sokszor kb. 15-16nak néznek:D

Már elengedtem.

2023. aug. 23. 08:41
 10/15 anonim ***** válasza:

Jaj ez a téveszmés fajta! 20

Év múlva itt lesz 39 éves incelkent és azt hajtogatja majd hogy ő fiatalos. 23 nak nézz ki! Ezért nem baj ha 18 éves lányokat zaklatja. Szóval mindenki látja majd rajta hogy öreg 40 es de ő majd azt hiszi fiatal.

2023. aug. 23. 08:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!