Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csendes lánynál miből lehet tudni, hogy bejövök-e neki, érdemes-e randira hívnom?
Csendes?
Attól még lehetnek árulkodó jelek , mert valaki csendes. Elég egy nézés, egy mosoly , chat-en akár egy smile ... Bármi!!!
Ha nekem tetszik egy férfi és úgy látom, hogy én is neki, akkor én is küldök "jeleket". Pl visszamosolygok ha rám mosolyog, tartom a szemkontaktust stb.
Eleve hülye lennék titkolni, ha nekem is tetszik a másik. 🤷♀️
Alapvetően én zavarban vagyok,ha egy pasi nagyon bejön nekem és nem is vagyok egy vadállat,inkább amolyan csendes megfigyelő,aki néha megnyílik és csicsereg.
Viszont azt elárulom,hogy ha egy ép nőnek tetszik valaki,az nem eltitkolni fogja,hanem keresni a társaságát bármilyen formában.A kiszemelt férfi lesz az,akivel flörtöl,akinek akár magától is írogat,akit felhív különböző piszlicsáré indokokkal,akire folyamatosan mosolyog.Észre lehet azt venni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!