Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy csaj munkahelyen akivel jóban vagyunk, mindig mikor ebédelünk, belenyúl a kajámba, eszik belőle pár falatot, miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Van hogy nem is szól csak odanyúl aztán már veszi is el. Nem zavar, meg szivesen adok neki az enyémből, csak mondjuk ha engem nem kinálnak, akkor nekem meg nem fordulna a fejembe hogy csak úgy bele nyúlok mások tányérjába, mégha tetszik az az étel akkor sem.

#csaj #munkahely #kajámba
2023. aug. 22. 19:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Gusztustalan.
2023. aug. 22. 19:54
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha nyomulni akar nem a legjobb mòdja.
2023. aug. 22. 20:04
 13/17 anonim ***** válasza:
12%
Miért ilyen igénytelenek a magyar nők. Legalább is rengeteg! Bejártam egész Európát, és itt a legkultúrálatlanabbak a nők. Viselkedésre, személyiségre egyaránt. Külcsínyre szépek, azt teljes mértékben elismerem. De kapcsolatra, hosszútávon alkalmatlanul. Tisztelet a kivételnek. Akikkel én nem igen találkoztam. Vagy már foglaltak. Őszintén szólva több értékes tulajdonságot látok mád népek nőinek kultúrájában. Kiemelném az ázsiai országok lakóit, és fekete afrikai nőket. Sokkal több szeretet szorult beléjük, és méltóbbak a szeretetre… Nekem ezek az utóbbi évtized tapasztalatai. F
2023. aug. 22. 20:05
 14/17 anonim ***** válasza:
74%

A mostani csajom úgy csábított el hogy megosztotta velem a csirkecombos vacsoráját.

Tudom ez egy-két fokkal jobb, mert ő ajánlotta fel nekem amit elfogadtam. De van benne valami intim, valami romantikus hogy megosztod mással az ennivalódat.

Ha nem undorodsz tőle, egyenes út vezet a nő ágyáig meg tovább is

2023. aug. 22. 21:17
 15/17 anonim ***** válasza:
40%
14: Oszt kovidot nem kaptad el?
2023. aug. 22. 21:23
 16/17 anonim ***** válasza:
60%

Hagyjál már a coviddal ember!

Rég túl vagyunk az egész hisztérián

2023. aug. 23. 04:45
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha baratok vagytok akkot elfogadhato, nekemnjs van nagyon jo fiu baratom egymas kajajabol eszunk, de nem zavar minket
2023. aug. 23. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!