Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csaj munkahelyen akivel jóban vagyok, a kollégája elment nyaralni a feleségével, küldött neki képet magukról, erre odajön hozzám, hogy csináljunk már egy közös selfiet, aztán elküldi neki ő is a mi képünket, mit akar ezzel elérni?
Figyelt kérdés
Szerintem az öreget a helyére akarja tenni, mert látszik hogy bejön neki a csaj, meg el is szólta egyszer magát, csak mivel 30 évvel idősebb, így már semmi esélye nyilván nála.
Szerintetek csajok hogy van ez? Ti is így gondoljátok, mint én férfiként?
2023. aug. 21. 17:08
1/10 anonim válasza:
Nem, szerintem sok török sorozatot nézel.
2/10 A kérdező kommentje:
1-es nem nézek török sorozatokat.. Csak az a furcsa az egészben hogy velem csinált selfiet nem egy nő munkatársával, pedig megtehette volna.
2023. aug. 21. 17:20
3/10 anonim válasza:
Neki tök mindegy volt. Kapott egy képet, amin ketten vannak, küldött egy másikat, amin szintén ketten vannak. Ne kombinálj.
4/10 anonim válasza:
Le akar fekudni veled, megvette mar a borszerkot meg az ostort is, csak nem veszed a jeleket. A szamarfulet is vedd eszre a kepen.
5/10 A kérdező kommentje:
4-es erre gondolok én is. Veszem én a jeleket.
2023. aug. 21. 17:40
6/10 anonim válasza:
Ha akarna az öreg valamit a csajtól, biztos nem a feleségével közös képet küldene neki.
Én nem feltétlen kombinálnék, gondolom csak válaszként mutatott egy képet, hogy nézd, amíg ti üdültök, mi itt robotolunk a munkahelyen😅
9/10 anonim válasza:
Nagy kavarógörcsnek vélem az "ilyet".
10/10 A kérdező kommentje:
6-os nem akar semmit mert már öreg.
2023. aug. 21. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!