Ha valaki pozitív tulajdonságokat képvisel egy munkahelyen, majd erőszakkal szeretnénk azt elérni, hogy az esélyei csökkenjenek a boldogulása terén, emellett nézzen másik munkahelyet, azt hogy nevezik?
Egyik beszállító ezt írta nekem, mikor az interneten megtalált:
-Szia Niki!Megleltem a munka hősét.
-Szia! Örülök neki.
-Hát, még én! Mindig is csodáltalak Niki, mert ritka az ilyen nő, mint te.
-Köszi. Regi is ilyen.
-Igen, ő is. Ti vagytok ketten, akik elsőként megjelentek, ha munka van.Manapság ritka az ilyen. Magamat látom bennetek.
Ezt a beszélgetést azért írtam le, mert ő egy külsős személy. Akik a cégnél belül dolgoznak, azok a másik elnyomására törekednek, teljesen mindegy, hogy hányan, milyen irányból, milyen értékeket képviselnek?!!!
Féltékenység az oka. Igyekeznek lehúzni a saját szintjükre, h ott jól legyőzzenek a rutinjukkal.
Engem azért utáltak a volt munkahelyemen, mint utóbb, mástól megtudtam, mert "túl jól" dolgoztam és hozzám képest lustának tűnnek...
Nem annak tűnik, hanem az is. Nem a te bajod, h valakinek alacsony az önértékelése, ezért utál, mert jobbnak lát magánál. Ostobaságra utal.
Ha a vezetőség elismeri a munkád, értékeli, akkor kollégák miatt nem éri meg váltani. Máshol is lesznek ilyenek, mert utálkozni egyszerűbb, mint odatenni a testüket.
Akkor van benned megfelelesi kenyszer.
Sztem csak tedd a dolgod a legjobb kepesseged es tudasod szerint, akinek kell, az majd eszre is veszi.
Ha pedig nem, nincs ertekeles, megbecsules, akkor kell gondolkodni a valtoztatason, uj munkhaley keresesen.
Senki masnak nem kell megfelelni, csakis a munkaltatonak (es sajat magadnak)
"Ti vagytok ketten, akik elsőként megjelentek, ha munka van.Manapság ritka az ilyen."
Nekem ez nem hangzik pozitívan.
Mi van rébuszos? Beletrafáltam?😂😂😂
Micsoda szánalom egy oldal lett ez, okádás
"Mindig mások véleményét kezeljük valóságként."
Nem. Akinek egészséges önbizalma van, az nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!