Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy fiú és egy lány barátságáb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiú és egy lány barátságában miért gyakoribb az hogy inkább a fiú kezd el többet érezni egy idő után, mint a nő?

Figyelt kérdés
2023. aug. 22. 13:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs így.
2023. aug. 22. 16:25
 12/18 anonim ***** válasza:
10. Mondanak pedig.
2023. aug. 22. 16:51
 13/18 Sunshinedoll ***** válasza:

Mert a legtöbb férfi csak azzal a nővel kedves és emberséges, akit le akar fektetni/aki bejön neki.

Mindemellett ki vannak éhezve az intimitásra és kedvessége.

Ergo, ha egy np alapvető emberi kedvességet és empátiát mutat feléjük, akkor egyből romantizálják, hogy húúú ez a nő nekem kell.

2023. aug. 22. 17:17
 14/18 anonim ***** válasza:
Mert a férfiak csak azokkal barátkoznak, akiket meg is dugnának, ha alkalmuk lenne rá. Akihez nem vonzódnak, azon átnéznek, nem is szólnak hozzá - így esélytelen, hogy barátok legyenek valaha.
2023. aug. 22. 17:33
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Eleve azzal baratkoznak, aki bejon nekik. Azt remelik, hogy tobb lesz. A lanyok meg azzal baratkoznak, aki nem jon be nekik.
2023. aug. 22. 17:41
 16/18 anonim válasza:

15

Nekem van/volt nő barátnőm, és említette hogy milyen jó pasi vagyok, de ettől függetlenül sosem akartunk többet egymástól. Egyszer volt hogy ő mászott rám buliban, kicsit összegabalyodtunk, de semmi következménye nem lett. Szóval barátkoznak olyan pasival is aki bejön nekik.

2023. aug. 23. 11:35
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem meg a oasik nehezebben esnek szerelmebe, szeretoi viszonyokba is mindig a no szerelmesedik
2023. aug. 23. 12:34
 18/18 anonim válasza:
38%
Én úgy gondolom, illetve tapasztaltam, hogy a nők nagyon taktikáznak, nem mondank barátként konkrétumot, csak célozgatnak, milyen normális, jó pasi vagyok, flörtölnek, ha meg a pasi barája ezután bepróbalkozik, azonnal hátrálnak, hogy csak viccelt, hogy nem úgy gondolta, meg hogy csak barátnak tekint! Már háromszor húztak csőbe így! Talonban tartottak, ha nem lesz jobb. Persze én is visszavettem, aztán pár hónap mulva ismét keresett és bevallotta hogy már egy éve vannak érzései felém, de titkolta eddig. Na akkor?
2023. aug. 30. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!