Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú és egy lány barátságában miért gyakoribb az hogy inkább a fiú kezd el többet érezni egy idő után, mint a nő?
Ez szerintem egy elég jó cikk a férfi-nő barátságról: [link]
A kérdésre válaszolva ezt a részét emelném ki: "Sapadin vizsgálatban 150 dolgozó nőt és férfit kérdezett meg, mit szeret és mit nem a vegyes barátságában. A nők döntő többségét zavarta a a barátságban bujkáló szexuális töltés, míg a férfiak túlnyomó többsége azt mondta, hogy a nő szexuális vonzereje indította őt a barátkozásra, s ez elmélyíti a kapcsolatot."
Lepontozhattok, de a férfiakat arra nevelik, hogy ne mutassák ki az érzéseiket. Csak kapcsolatban. A barátaiknak nem mondanak olyanokat, hogy 'magányos vagyok, ölelj meg', nekem mondani sem kell, csak odabújni a barátnőimhez.
Ezért van az, hogy náluk nehezebb szétválasztani, mert náluk ezek a kapcsolathoz, szexhez, szerelemhez vannak kötve. Ezért hiszik azt is, hogy a pénztáros, aki mosolyogva adja vissza az aprót, flörtöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!