Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehezen ismerkedem nőkkel. Megoldás a problémámra, ha elmegyek prostihoz?
Nos, nyilván magamnak kell megoldanom ezt a problémát és nem GYK-n várni megfejtést, de miért ne adjuk meg az esélyét, hátha valaki mond itt is egy jót. :D
A szituációm speciális, nem vagyok már szűz, de 29 éves létemre, nos... 10+ éve voltam nővel. Én nem érzem ezt gáznak, de hátránynak mindenféleképp, egy barátom fogalmazta meg jól, hogy ennyi idősen ha meg is találom majd azt, akivel passzolunk, könnyen lehet gond a tapasztalatlanságomból.
Ezt szeretném elkerülni, kicsit magabiztosabb akarok lenni nőkkel, szexuálisan ,,szintre hozni magam" a korosztályomhoz, alapvetően ellenzem a kurvázást, de mostanában értettem meg, hogy ilyen esetben talán ez lehet megoldás, nem az a célom vele, hogy megússzam a nőkkel való interakciót vagy később kelljen felnőni, de annyira speciális körülményeim vannak, hogy úgy érzem, sokat segítene az önértékelésem helyreállításában és a hiányzó tapasztalataim legalább egy részének pótlásában.
Ti hogy látjátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!