Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nehezen ismerkedem nőkkel....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehezen ismerkedem nőkkel. Megoldás a problémámra, ha elmegyek prostihoz?

Figyelt kérdés

Nos, nyilván magamnak kell megoldanom ezt a problémát és nem GYK-n várni megfejtést, de miért ne adjuk meg az esélyét, hátha valaki mond itt is egy jót. :D

A szituációm speciális, nem vagyok már szűz, de 29 éves létemre, nos... 10+ éve voltam nővel. Én nem érzem ezt gáznak, de hátránynak mindenféleképp, egy barátom fogalmazta meg jól, hogy ennyi idősen ha meg is találom majd azt, akivel passzolunk, könnyen lehet gond a tapasztalatlanságomból.

Ezt szeretném elkerülni, kicsit magabiztosabb akarok lenni nőkkel, szexuálisan ,,szintre hozni magam" a korosztályomhoz, alapvetően ellenzem a kurvázást, de mostanában értettem meg, hogy ilyen esetben talán ez lehet megoldás, nem az a célom vele, hogy megússzam a nőkkel való interakciót vagy később kelljen felnőni, de annyira speciális körülményeim vannak, hogy úgy érzem, sokat segítene az önértékelésem helyreállításában és a hiányzó tapasztalataim legalább egy részének pótlásában.

Ti hogy látjátok?

2023. aug. 19. 12:05
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező!

Ha minden kötél szakad.

[link]

2023. aug. 19. 13:17
 22/23 anonim ***** válasza:
12%
Nyugodtan mehetsz prostizni, normalis nohoz mar se igy, se ugy nem lesz kozod, ha az elmult 10 evben nullara redukaltad magad.
2023. aug. 19. 13:22
 23/23 anonim ***** válasza:
76%
A te problémádon nem fog segíteni a prostizás. A prostival nem tudod gyakorolni az ismerkedést - azzal csúnyán mondva bármit megtehetsz, ami rajta van az árlistáján, ha kiperkálod. Ugye te nem is vagy szűz, tehát még nem is az áll fenn, hogy az frusztrál, hogy nem tudtál még dugni. Egy normális pszichológus többet tudna neked segíteni.
2023. aug. 19. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!