Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehezen ismerkedem nőkkel. Megoldás a problémámra, ha elmegyek prostihoz?
Nos, nyilván magamnak kell megoldanom ezt a problémát és nem GYK-n várni megfejtést, de miért ne adjuk meg az esélyét, hátha valaki mond itt is egy jót. :D
A szituációm speciális, nem vagyok már szűz, de 29 éves létemre, nos... 10+ éve voltam nővel. Én nem érzem ezt gáznak, de hátránynak mindenféleképp, egy barátom fogalmazta meg jól, hogy ennyi idősen ha meg is találom majd azt, akivel passzolunk, könnyen lehet gond a tapasztalatlanságomból.
Ezt szeretném elkerülni, kicsit magabiztosabb akarok lenni nőkkel, szexuálisan ,,szintre hozni magam" a korosztályomhoz, alapvetően ellenzem a kurvázást, de mostanában értettem meg, hogy ilyen esetben talán ez lehet megoldás, nem az a célom vele, hogy megússzam a nőkkel való interakciót vagy később kelljen felnőni, de annyira speciális körülményeim vannak, hogy úgy érzem, sokat segítene az önértékelésem helyreállításában és a hiányzó tapasztalataim legalább egy részének pótlásában.
Ti hogy látjátok?
Köszönöm kedves szavaidat #11, mindenképp a te tanácsodat fogadom meg. xD
Az intelligensebb válaszolóknak pedig szintén köszi, voltak gondolatébresztő hozzászólások közte.
#10 Ez az! A büdös életben nem tudnák meg!
Kérdező nyugodtan menj el prostihoz, gyakorlatszerzéshez, és egy kis plusz magabiztossághoz jó lesz.
Abban biztos lehetsz kérdező hogy hátrányod nem lesz belőle ha prostizol. Persze csak akkor ha nem fecseged el senkinek akinek nem kéne, főleg nem a nőnek akivel esetleg ismerkedsz, és persze ha húzol gumit rendesen a prostinál
Sok extra tapasztalatot nem ad, de segíthet javítani a közérzetedet
_Mellesleg egyből lesz egy dolog, amit titkolnod kell a barátnő előtt"
És akkor mi van?
A teljes őszinteség ugyis a lehető legnagyobb hiba a nőknél. Titkolni nem nagy teher, egyszerűen csak lazán kell kezelni.
Én például úgy hivatkozom az ilyen kalandjaimra a nők előtt mint netes ismerkedésű kalandok vagy szexkapcsolat. Mégcsak nem is hazudok, és simán azt képzelik hogy én rendesen alkalmi kapcsolatot kerestem.
Tulajdonképpen így is volt, az hogy nekem fizetni is kellett érte mellékes ha már ismerkedsz valakivel
"Inkább kerüld el messze az összes nőneműt! De még a nőstény állatokat is!!"
😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!