Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nehezen ismerkedem nőkkel....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehezen ismerkedem nőkkel. Megoldás a problémámra, ha elmegyek prostihoz?

Figyelt kérdés

Nos, nyilván magamnak kell megoldanom ezt a problémát és nem GYK-n várni megfejtést, de miért ne adjuk meg az esélyét, hátha valaki mond itt is egy jót. :D

A szituációm speciális, nem vagyok már szűz, de 29 éves létemre, nos... 10+ éve voltam nővel. Én nem érzem ezt gáznak, de hátránynak mindenféleképp, egy barátom fogalmazta meg jól, hogy ennyi idősen ha meg is találom majd azt, akivel passzolunk, könnyen lehet gond a tapasztalatlanságomból.

Ezt szeretném elkerülni, kicsit magabiztosabb akarok lenni nőkkel, szexuálisan ,,szintre hozni magam" a korosztályomhoz, alapvetően ellenzem a kurvázást, de mostanában értettem meg, hogy ilyen esetben talán ez lehet megoldás, nem az a célom vele, hogy megússzam a nőkkel való interakciót vagy később kelljen felnőni, de annyira speciális körülményeim vannak, hogy úgy érzem, sokat segítene az önértékelésem helyreállításában és a hiányzó tapasztalataim legalább egy részének pótlásában.

Ti hogy látjátok?

2023. aug. 19. 12:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
46%
#10 Mit kell elmondania?? Szerinted egy nőnek az jün be, ha egy prostinál szereztél tapasztalatokat a nőkkel való bánásmódban és a szexben? Szerinted egy nő arra vágyik, hogy úgy bánjanak vele, mint egy prostival? Szerinted odáig lesznek a csajok, ha prostitól kérsz csajozási tanácsokat, és akit barátnőnek akarsz, azzal úgy bánsz, mint amit a prostiknál megszoktál? Ez kell szerinted egy nőnek? Ettől vannak odáig szerinted? Ez komoly?? Inkább kerüld el messze az összes nőneműt! De még a nőstény állatokat is!!
2023. aug. 19. 12:33
 12/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves szavaidat #11, mindenképp a te tanácsodat fogadom meg. xD

Az intelligensebb válaszolóknak pedig szintén köszi, voltak gondolatébresztő hozzászólások közte.

2023. aug. 19. 12:36
 13/23 anonim ***** válasza:
52%

#10 Ez az! A büdös életben nem tudnák meg!

Kérdező nyugodtan menj el prostihoz, gyakorlatszerzéshez, és egy kis plusz magabiztossághoz jó lesz.

2023. aug. 19. 12:36
 14/23 anonim ***** válasza:
65%

Abban biztos lehetsz kérdező hogy hátrányod nem lesz belőle ha prostizol. Persze csak akkor ha nem fecseged el senkinek akinek nem kéne, főleg nem a nőnek akivel esetleg ismerkedsz, és persze ha húzol gumit rendesen a prostinál

Sok extra tapasztalatot nem ad, de segíthet javítani a közérzetedet

2023. aug. 19. 12:38
 15/23 LuckyLevi ***** válasza:
46%
"nehezen ismerkedés nőkkel" ez a fő probléma. Nem az a szitu, hogy folyamatosan dobnak a csajok, mert nem vagy elég magabiztos az ágyban. Mellesleg egyből lesz egy dolog, amit titkolnod kell a barátnő előtt, ha prostizol. Pénzkidobás és csak értékteleníted magad. Ez pedig rontja az esélyeidet a nőknél. A vége az lesz, hogy ugyanúgy nem lesz csajod, de rákapsz a fizetősökre.
2023. aug. 19. 12:43
 16/23 anonim ***** válasza:
50%

_Mellesleg egyből lesz egy dolog, amit titkolnod kell a barátnő előtt"

És akkor mi van?

A teljes őszinteség ugyis a lehető legnagyobb hiba a nőknél. Titkolni nem nagy teher, egyszerűen csak lazán kell kezelni.

Én például úgy hivatkozom az ilyen kalandjaimra a nők előtt mint netes ismerkedésű kalandok vagy szexkapcsolat. Mégcsak nem is hazudok, és simán azt képzelik hogy én rendesen alkalmi kapcsolatot kerestem.

Tulajdonképpen így is volt, az hogy nekem fizetni is kellett érte mellékes ha már ismerkedsz valakivel

2023. aug. 19. 12:52
 17/23 A kérdező kommentje:
Igazából a válaszok alapján arra a konklúzióra jutottam, hogy a helyes megfejtés az, hogy ,,attól függ". Mivel köztetek is megoszlik a vélemény (és mindenki magából indul ki, én is), arra gyanakszom, hogy van embertípus és élethelyzet, akin ez segít (nekem szerintem azért, mert tényleg nagyon alaptalanul lentről kellene helyreállítanom az önbizalmam) és van, ahol mélyíti a problémát (például mint amit az egyik válaszoló is írt, hogy nem szabad ebben ragadni és rendszert csinálni belőle).
2023. aug. 19. 13:03
 18/23 anonim ***** válasza:
33%

"Inkább kerüld el messze az összes nőneműt! De még a nőstény állatokat is!!"

😂😂😂

2023. aug. 19. 13:04
 19/23 anonim ***** válasza:
67%
A prosti sosem fogja neked ecsetelni, hogy hogyan jó egy nőnek. Neki az a lényeg, hogy te minél előbb végezzél, nekik legtöbbször nincs is orgazmusuk kuncsaftokkal, csak eljátsszák mert fizetnek.
2023. aug. 19. 13:06
 20/23 LuckyLevi ***** válasza:
41%
#17 "És akkor mi van?" Semmi, nem mindenki képes, vagy akar hazudni. Van aki felépít egy kapcsolatot hazugságokból. Jól teszi. Van, akinek nem megy.
2023. aug. 19. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!