Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik még normális online...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még normális online társkereső?

Figyelt kérdés
Van néhány, de ott olyan lányok vannak, hogy szerintem csak szexet akarnak, olyan képeket raknak ki magukról. Pucér segg, meg ilyenek. Esetleg valami normális, ahol tényleg társat keresnek? (Tindert nem engedi letölteni a google play)

2023. aug. 19. 11:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
79%

A magyar nők nagyon szépek, csinosak, aranyosak, csak egyetlen egy baj van.

Az, hogy a férfiakat nem igazán akarják.

A férfinek a nő mindenképpen kell, a nőnek a férfi csak ajándék. Ha van az jó, de ha nincs az sem tragédia.

Sőt. Az vettem észre, hogy vannak nők, akik direkt sanyargatják, szinte "kínozzák" a férfiakat. Szinte élvezik, hogy a férfi nem jut nőhöz.

Röhögnek rajtunk, hogy szenvedünk piszkosul.

Én ha 18-30 körúl lennék, egy percet sem gondolkodnék.

Itthon fölégetnék mindent, és irány Spanyol, Olasz, vagy Svéd ország.

Ott egész más frekvencián működnek a nők. Olasz országban a nőnek is tragédia ha nincs mellette férfi.

Mernek kezdeményezni, merik a férfit fölszedni.

Aki férfi, és tud, menjen innen, mertbitt ma kiváltságosnak, és 10 pontosnak kell lenni ahhoz, hogy legyen egy átlagos nőd.

Jó nőről nemis beszélek. Az tényleg csak a kiváltságosoknak.

Én 57 évesen már sajnos lecsúsztam a külföldi lehetőségről.

2023. aug. 20. 15:18
 12/15 Senior Séf ***** válasza:

"ott olyan lányok vannak, hogy szerintem csak szexet akarnak"

Megfordult a világ? Régen a lányok a párjukat keresték a társkeresőn, a pasik meg egy pár lyukat.

2023. aug. 20. 16:29
 13/15 anonim ***** válasza:
11-es hatalmas bölcsességet osztott meg velünk. A Magyarországi nők nagyon válogatósak lettek és sokan csak álmodoznak a tökéletes külsejű pasikról. A magas anyagi jövedelem az ami még szintén vonzó a számukra. Még a cigány lányok sem annyira válogatósak mint a Magyarok csak ugye a Magyar pasi a cigány lányokról sok esetben csak álmodozhat az eltérő kúltúra miatt. Meg a média a fehér emberbe azt neveli bele hogy színes bőrűvel milyen jó járni amikor az Amerikában élő fehér nőnek néger barátja van. A fehér bőrű férfi embernek legnehezebb manapság a társkeresés élőben és interneten egyaránt. Ezt mindenféle rasszista indíték nélkül írtam a példákat.
2023. aug. 20. 16:46
 14/15 anonim ***** válasza:

Tanar, orvos, rendor, tuzolto sincs, ahogy nincsenek tomegevel, tarsat kereso csinos fiatal nok sem.

Elfogyunk elfogytunk minden teren, akinek van egy csopp esze kivandorol.

2023. aug. 20. 17:32
 15/15 anonim ***** válasza:
No
2023. aug. 31. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!