Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Létezik még normális online...

Létezik még normális online társkereső oldal?

Figyelt kérdés

Nézegettem online az oldalakat, de sokuk vagy fizetős vagy alig vannak regisztrált tagok. Egyáltalán érdemes még manapság valamelyiket igénybe venni? (A Tinder már kizárva.)

Köszönöm a válaszokat.

30/F

2018. szept. 7. 22:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Olyan, ahol nincs orbitális férfitöbblet és ingyenes?

Nyet. Ilyen nem létezik.

2018. szept. 7. 22:37
 2/16 anonim ***** válasza:
"normális"ugyan már ,dehogy létezik vagy fizetős vagy ,egyszerűen hamis profilok stb az internet már csak ilyen,csak élőben ismerkedj annál bíztosabb nincs is ... Űdv
2018. szept. 7. 22:39
 3/16 Clay Morrow ***** válasza:
45%
Tinder miért kizárva? Még mindig a legjobb.
2018. szept. 7. 22:47
 4/16 anonim ***** válasza:
És az miért gond, ha fizetős? Előfizetsz 3 hónapra pár ezer forintért (nem olyan vészes összegek ezek), és ha szerencséd van, több szimpatikus nőt is sikerül megismerned. Nézd, én nő vagyok, de már azt is pozitívumnak tekintem, ha valaki annyira "igényes", hogy nem a legalja ingyenes oldalakon keres párt. Plusz ugye az ingyeneseken az jön le az embernek, hogy "neki mindegy, csak legyen valaki, az sem baj, ha igénytelen". Egy szűrőnek már ez is jó, igényes-e annyira valaki, hogy pénzt áldozzon a jobbra...
2018. szept. 8. 06:09
 5/16 anonim ***** válasza:

A fizetéssel nem csak az a baj, hogy konkrétan neked kell pénzt fizetni érte, hanem az hogy másoknak is, így sokkal kevesebb ember használja mintha ingyenes lenne. És egyáltalán nem biztos hogy az igényességet jelent, hogy valaki hajlandó fizető érte, simán lehet az csak puszta naívság, elkeseredettség, átverhetőség,görcsös társkeresési kényszer stb. Pláne hogy a jó nőket személyesen is leszólítják rengetegen, nekik biztos nem kell ilyennel bajlódni. Szóval javarészt lúzer férfiak és dagadt vagy más szerencsétlen nők éés esetleg még egy két pedofil bácsika fizetget ilyen netes $zarokra.

Régen ott volt pl a hotdog, az egy tök igényes oldal van, az ember saját maga szerkeszthette a profilját, tök egyedivé alakíthatta stb... Az nem kellett a népnek, mert a jött a retkes facebook. Ott volt rockerek.hu, myvip, malha, iwiw stb stb... Ezeken simán lehetett tök jól ismerkedni, megszámlálni nem tudom hány barátom, kapcsolatom, vagy csak laza ismertségem van ezekről a helyekről.

2018. szept. 8. 07:26
 6/16 anonim ***** válasza:
A fizetéssel csak az a baj, hogy a pénzedért cserébe jó eséllyel semmit nem kapsz. Ennyi erővel a vécén is lehúzhatod.
2018. szept. 8. 13:52
 7/16 anonim ***** válasza:
Ha pesten laksz lehet értelme a társkeresőnek, ha vidéken, akkor semmi értelme, mert csak pár ember van rajta és ugyanazok évek óta.
2018. szept. 8. 22:28
 8/16 anonim ***** válasza:

Myvip, MSN, világban kedvesek voltak velem a lányok, és szintén a haverommal is.

Mai világban meg nem, azt mondta haveromra az egyik lány facebookon hogy ku...va, nem tudom hogy lehet egy fiú ku...va.

Én nekem meg azt mondta egy lány hogy menjek már, valószínűleg anyámba.

Facebook mindent tönkre tett, remélem hamarosan mindenki ott hagyja és csődbe megy, már azért elég sokan ott hagyják.

Mark Zuckerberg meg bezáratnám a börtönbe a társaival együtt.

Még a YouTube-t akarja lenyomni Mark Zuckerberg, még az elő adás is sokszor meg szakad, tiszta gáz ez a Márk, sose lesz olyan nagy mint a Google :D, Google a legnagyobb cég még a Microsoft-ól is nagyobb.

2018. szept. 9. 15:00
 9/16 anonim ***** válasza:

Két normálisabb oldalt használok, a randik.hu és az elsotalalkozas.hu

Mondhatnám hogy szinte ugyanaz a kettő, hiszen ingyenes és ugyanazok a tagok vannak fent. A fizetősön is, csak ott pénzért tudsz nekik írni amire ugyanúgy nem garantált hogy jön válasz.

A tapasztalatom elég lehangoló, hiszen azok a lányok akik normálisnak és szimpatikusnak tűnnek le se tojnak senkit, akik pedig évek óta valami ok folytán nem találnak párt és nap mint nap fent lógnak simán bele mennek laza kapcsiba amíg meg tudsz felelni neki természetesen)

Szóval igaz társat találni pokoli nehéz online, szerencse kell hozzá hogy pont olyan legyen fent mint te, és ne az ország másik végéről.

2018. szept. 15. 22:39
 10/16 anonim ***** válasza:

Mi a baj a Randivonallal? Rohadt sok nő van fent, és viszonylag kevés a kamu profil. Igaz, én főleg a 30-as, 40-es nőket nézem, fiatalabbaknál nem tudom, mi a helyzet.

Badoo-t néztem még sokat, szerintem azt az oldalt eléggé megszállták a nem túl intelligens emberek...

Mondjuk a fizetéssel nem tudom, mi a probléma, mondjuk 2000 Ft a tagság egy hónapra, írsz 100 csajnak, akkor 20 Ft-ért írtál egynek, és ha csak egy randi is összejön, az már szerintem bőven megérte egy hamburgermenü árát.

2018. szept. 16. 03:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!