Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Létezik még normális online...

Létezik még normális online társkereső oldal?

Figyelt kérdés

Nézegettem online az oldalakat, de sokuk vagy fizetős vagy alig vannak regisztrált tagok. Egyáltalán érdemes még manapság valamelyiket igénybe venni? (A Tinder már kizárva.)

Köszönöm a válaszokat.

30/F

2018. szept. 7. 22:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#10 ha nincs garantálva, hogy kap is a pénzéért választ, akkor nem éri meg.
2018. szept. 16. 03:50
 12/16 anonim ***** válasza:

#10) Normális esetben ha az ember fia valóban társat keres akkor felregizik és körülnéz milyen nők vannak fent.

Majd szűkíti a kört megyei szinten és kiválasztja a látásra és adatlapra szimpatikus hölgyeket. Elárulom ilyen formában nem sok van a Randivonalon sem. Körülbelül 3-4 nőre ír rá és pont.

Tehát nem szórsz szét előfizetéssel 100 levelet hogy majd horograakad valaki aztán hülyítjük hogy jajde örülök marha szexi aztán ha megkaparintjuk eldobjuk és jöhet a következő. Sajnos volt idő amikor így csináltam és sok nő "összejött" éves szinten. Viszont ebből kifolyólag mégis csak magam maradtam, mert az a 3-4 lány aki nem volt annyira szép mint azok a lányok akikről előzőleg írtam, viszont valóban szimpatikusak voltak minden téren ők abszolút nem reagáltak semmire.

Szóval ez a gond hogy nem működik egyik társkereső sem.

2018. szept. 16. 04:39
 13/16 anonim ***** válasza:
... és nincs annál rosszabb egy kapcsolatban amikor nem társként hanem partnerként, rosszabb esetben eszköz v. üzlettársként, tekintenek rád. És hemzseg az online párkereső az ilyenektől :-(
2018. szept. 16. 04:50
 14/16 anonim ***** válasza:

Több ezer nő van Randivonalon minden korosztályban, ha vki több ezer nőből 3-4-nek képes írni egy randi reményében, hát akkor az, mondjuk úgy, annyira rendkívül igényes, hogy valószínűleg az egész Naprendszerben nem talál majd magának társat. Tragikus állapot, embert próbáló helyzet ez!

11-es: garancia arra, hogy nőt kapsz, sajnos sehol sincsen, még a kuplerájban sem.

2018. szept. 16. 05:08
 15/16 anonim ***** válasza:

#14, ha nem lenne, a prostik lehúzhatnák a rolót. Pontosan azért van akkora forgalmuk, mert a férfiak egyre nagyobb hányada csak náluk kap szexet.

A társkeresők meg kamu lenyúlások, el kell kerülni őket messze.

2018. szept. 16. 13:46
 16/16 anonim ***** válasza:

Tehát társkeresésről van szó, nem pedig dugópajti keresésről és ezért jellemzem így kritikusan az online helyzetet.

Fura dolgokat tapasztaltam már, például komolyan ismerkedsz egy harmincas egyedülálló gyermektelen nővel (ez a randivonalról történt meg) és valami oknál fogva nem tudsz randiig eljutni mire gyanakodva megkeresed s azt látod hogy néhány napja el van jegyezve és nagy a szerelem, készülnek az esküvőre.)

2018. szept. 16. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!