Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis a férfiak miért tesznek fel nyolc tíz évvel
fiatalabbkori fényképet a társkeresőre?
Mert akkor még kinéztek valahogy, most meg túlsúlyosak/kopaszok/ráncosak és remélik, a régi képekkel fel tudnak szedni jobb nőket. Persze amint meglatom az ilyet élőben, úgyis kioffolom, de remélik, hogy lesz olyan, aki nem.
2023. aug. 17. 08:05
Olyan van. Nincs friss. Ennél a kép sarkában lévő homályban lévő lehajtott fejű emberes kép a jobb, amit én kaptam. Vagy a semmilyen, mert ő majd megismer engem.
Nyilván nem azzal van baj, ha korábbi a kép és jól tartja magát. Hanem ha totál kiment a formájából azóta.
2023. aug. 17. 08:16
Jaja ez tenyleg igy van. De ez leginkabb a 40 klruli pasikat erinti valamiert onnantol jonnek a regebbi kepek. Marmint feltolti a 34-35eves ent. Baratom idosebb rokona is most kezdett tonderezni es mondtal valami 10 evvel korabbi kepet toltott fel :D
Ez sajnos igy van ferfiaknal. Noknel meg a faceapp es hasonlo kepszerkesztokkel olyan fejek hogy meg sem ismered eloben.
2023. aug. 17. 09:27
Amúgy a kérdezőt ez miért zavarja? Online azért raknak fel 10 évvel ezelőtti képet, mert ott a kinézet számít. Élőben viszont a személyiség a fontos, vagy NEM???
2023. aug. 17. 11:07
A személyiség ÉS a kinézet egyaránt fontos. Neten és élőben is. Ezt valakinek 2023-ban még tényleg mindig magyarázni kell? Az ember 8-10 év alatt elég sokat tud változni és nem kicsit átbszás, amikor fent van igényes, sportos/átlag testalkatú fickó a képen, majd a randira eljön egy elhízott zsírdisznó (true story)! Gyakorlatilag már a külsődről hazudsz azzal, hogy olyan régi képet raksz fel, amire már nyomokban sem hasonlítasz. Akarná ezek után a halál megismerni a személyiségét.
2023. aug. 17. 12:23
#25 hidd el, neki is fontos a külső, csak azt nem szeretné, hogy a nőknek is az legyen. Őt akarják csúnyán kövéren is, de neki csak a jó nő kéne xd
2023. aug. 17. 12:29
Ugyanazért, amiért a nők 90 százaléka már 20 évesen sem lép ki otthonról legalább egy minimális smink nélkül és mióta elterjedt a digitális fotózás és a laikusok számára is könnyen kezelhető fotójavító alkalmazások, azóta nem találsz fényképen is ráncos nőt 60 alatt.
Az emberek hiúk, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy az összes valamirevaló mai telefon is már eleve javított képet csinál még a legalapabb beállításokkal is. Erre még mehetnek a filterek és már is kész a "35 évesen is 18-nak néznek" kép. És az egészben a legnagyobb csapda, hogy az adott ember ezt el is hiszi és úgy gondolja, hogy az a kis csalás ami a képen van annyira pici, hogy mások észre sem veszik. Ma már férfiaknál is inkább ez a jellemző és nem a régi képek, de a lényeg ugyanaz férfiak és nők esetében is: jobbnak akar tűnni, mint amilyen.
Igaz, hogy csalás, de csalás az is, mikor nők sminkelik magukat, ez pedig évtizedek óta nem bántja senki szemét.
2023. aug. 18. 07:36
#27 na én pont ezért hagytam fel a netes ismerkedéssel. Élőben egy tök kapós, csinos lány vagyok, tök jó pasiknak tetszem, de neten, mivel semmilyen filtert nem használok, pont azért, hogy ne verjek át senkit, egy átlag kisegérnek tűnök a sok szétfilterezett miss tökéletes mellett (akiknek persze közük nincs a valós külsejükhöz). Meg hát a legtöbb pasi sem néz ki közel sem olyan jól élőben, mint a képeiken, időpocsékolás az egész.
2023. aug. 18. 08:00
28, tejesen igaz! Marmint en is alapvetoen jol nezek ki es kepeimet nem szerkesztem egyaltalan aztan egy fiu baratom mellettem tinderezett es leesett az állam, mert tokeletes modell kepekkel voltak ott a csajok xd de a srac is az osszes ilyen tokeletes kepet lajkolta majd jott egy totalisan atlagos nem szerkesztett csaj es ott felrehuzta, hogy fujj. Nekem azota van baratom es kapos vagyok eloben, de azert bennem is megfogalmazodott, hogy az en atlagos kepimmel milyen egy csuda lehettem a pasiknak. De volt olyan enlkszem aki ugy irt ram, hogy “XY!!! Hallod tudod meddig kellett keresnek, hogy egy normlis lanyra bukkanjak az appon??” es az nem az egyetlen ilyen srac volt, szoval egyebkent szuronek is jo, hogy te nem szerkeszted es kiesnek az olyan pasik akiknek ezek a nem valos nok kellenek :)
2023. aug. 18. 08:24
28: Valószínűleg nem vagy fotogén. Vagyunk így ezzel páran. Vannak emberek, akikben élőben semmi extra nincs, de valahogy annyira jól mutatnak képen, hogy hihetetlen. Még filterek nélkül is klasszisokkal jobbak, mint élőben. Mások pedig vért izzadnak egy futottak még kategóriás profilkép elkészítésekor is és még azon sem néznek ki olyan jól, mint a valóságban.
2023. aug. 18. 08:27
Kapcsolódó kérdések: