Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mégis a férfiak miért tesznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis a férfiak miért tesznek fel nyolc tíz évvel fiatalabbkori fényképet a társkeresőre?

Figyelt kérdés
2023. aug. 16. 22:52
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
93%
#10: Egész életemben hordom a szemüvegem, mert rossz a szemem. A tinderre vegyem le vagy mi? :D
2023. aug. 17. 01:04
 12/36 anonim ***** válasza:
9%
11: napszemüveg te IQ-harcos.
2023. aug. 17. 01:05
 13/36 LuckyLevi ***** válasza:
90%

#12 Nekem is a szemüveg jutott eszembe a szemüveg szóról, nem a napszemüveg, mert arra van egy másik szavunk a napszemüveg.

#11 Szerintem ne vedd le a szemüveget, az olyan bájos. Kivétel, ha a szemüveg, napszemüveg.

2023. aug. 17. 01:16
 14/36 anonim ***** válasza:
1%
14: szerintem meg aki nem segghülye, az rájön magától is arra, hogy a szemüveg szó ebben a kontextusban napszemüveget jelent. És nem tudom, nem mindig szokás napszemüvegnek mondani, néha csak szemüvegnek.
2023. aug. 17. 01:23
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

#12: Itt egyébként miért van az, hogy fogalmazni sem tudtok normálisan, de beszóltok a másiknak, hogy nem gondolatolvasó? :D Kb. naponta látni ezt a szintet és ti tényleg azt hiszitek, hogy jól írtátok a dolgokat.

#14: És ja, tök alap, hogy utána trágárkodtok egyet érv hiányában. De, jó megtudni egy itteni szerencsétlentől, hogy diplomásként, 120 körüli iq-val buta vagyok. Varázslatos az egótók.

2023. aug. 17. 01:27
 16/36 LuckyLevi ***** válasza:
100%
#15 Nem vagyok társkereső oldalakon, szóval nem tudom a trendeket. Tiszta logikus volt, hogy fake szemüveget viselnek a csajok, de Te így is látod, hogy rondàk. Nálunk amúgy napszemüvegnek, vagy napszemcsinek hívjuk. Lehet felétek csak szemüvegnek.
2023. aug. 17. 01:29
 17/36 LuckyLevi ***** válasza:
4%
#16 Miért írtad #14-t. Én nem szoktam trágárkodni. És Én is nagyon okos vagyok.
2023. aug. 17. 01:33
 18/36 anonim ***** válasza:
0%
16: nem mi fogalmazunk rosszul, csak neked átlagon aluliak a szövegértési képességeid.
2023. aug. 17. 01:46
 19/36 anonim ***** válasza:
0%
És hogy értsd a mondandóm lényegét, azért ciki NAPszemüvegben feltölteni fotót, mert lehet hogy javít vmit az összképen, de ha ronda az illető, akkor ettől nem fogják nagyobb eséllyel jobbra húzni. Kivéve ha mindenhol napszemüveget fog viselni 24/7.
2023. aug. 17. 01:48
 20/36 anonim ***** válasza:
98%

17: Bocsi, eggyel feljebb ment.

19: Nem. A szemüveg, az szemüveg. A napszemüveg, az napszemüveg. Menj már be esetleg egy szemüvegboltba és kérj egy szemüveget. Nem napszemüveget fognak a kezedbe tolni.

A mondandód lényegét mindenki értette, csak rossz szót használtál. Valószínűleg meghalnál, ha ezt el kéne ismerned.

2023. aug. 17. 01:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!