Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik nekem,de mit akar?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pár napja beszélek egy pasival,az első nap nagyon jól ment,feljött messengerre és egyből visszaírt,telefonáltunk is és az is jól sikerült,majd másnap írt de nem valami lelkesen,és eltűnt egész napra,este írt hogy miért.

Oké elfogadtam,de ma megint fent van messengeren és nem valami lelkes velem kapcsolatban azt érzem,találkoznánk a napokban de így azt sem tudom van e értelme,egyáltalán azt sem tudom hogy felhozza-e a témát.

Nekem régóta tetszik,ezért nem értem most mit csináljak,vagy egyáltalán hogy ez most micsoda….

Szerintetek?

2023. aug. 16. 10:31
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Nincs érted oda, mint te érte, ennyi.
2023. aug. 16. 10:41
 2/9 anonim ***** válasza:
52%
Vagy dolgozik es elfoglalat a munkahelyen???
2023. aug. 16. 10:44
 3/9 anonim ***** válasza:
54%
Ne gyorsítsd a dolgokat, hagyd őt a maga tempójában kibontakozni.
2023. aug. 16. 10:57
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
A férfiak baromi egyszerűen működnek. Ha kell nekik valaki, tesznek érte, ha nem, akkor nem. Ennyi, minden más csak belemagyarázás. Aki egész nap nem ír, az leszar. Senki nem olyan elfoglalt, hogy ne tudna legalább párszor írni/hívni napközben.
2023. aug. 16. 11:03
 5/9 A kérdező kommentje:
Igazatok van,akkor hagyom.
2023. aug. 16. 11:14
 6/9 anonim ***** válasza:
63%

4# nem igaz! Pár napja beszélnek. Lehet hogy bejön a nő a pasinak is, de nem akar túl nyomulós lenni. Ez még belefér itt az elején.

Másrészt nem mindenkinek egyforma az ismerkedési tempója.

2023. aug. 16. 11:24
 7/9 anonim ***** válasza:
74%
#6 igen tök életszerű, hogy ha valaki bejön nekem és akarok tőle valamit, akkor egész nap szarok a fejére. Nehogy véletlenül is azt gondolja, hogy akarok tőle valamit. Aztán majd vakarom a fejem, ha 1 hét múlva már mással van.
2023. aug. 16. 11:27
 8/9 anonim ***** válasza:
51%

7# már bocs, de az összes értékelhető kapcsolatom így jött össze, és egyből se lett semmi azokból, akik rámtelepedtek és meg akartak fogni, ugyanis semmilyen érzelmeik nem voltak, csak behülyítettek a nonstop hívogatással. Mire megszereztek, dobtak.

Van már annyi tapasztalatom hogy az észrevétlen, hanyagolásnak tűnő (1 napig nem ír) palikból lesz valami.

2023. aug. 16. 11:44
 9/9 anonim ***** válasza:
47%

Nyilván nem vagyunk egyformák,ahogy két szituáció sem lehet pontosan ugyanaz.

Viszont én is azt tapasztaltam,amit itt a többség leírt.Aki nem volt lelkes irányomban és csak ímmel-ámmal jelentkezett,azt bizony nem érdekeltem annyira és nem is lett belőle nagy szerelem,konkrétan semmi.Vagy ha esetleg mégis,akkor amolyan döcögősen haladtunk a semmi felé,miközben elszórakoztunk ugyan,viszont az idő is csak telt félig feleslegesen.

2023. aug. 16. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!