Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik nekem,de mit akar?
Sziasztok!
Pár napja beszélek egy pasival,az első nap nagyon jól ment,feljött messengerre és egyből visszaírt,telefonáltunk is és az is jól sikerült,majd másnap írt de nem valami lelkesen,és eltűnt egész napra,este írt hogy miért.
Oké elfogadtam,de ma megint fent van messengeren és nem valami lelkes velem kapcsolatban azt érzem,találkoznánk a napokban de így azt sem tudom van e értelme,egyáltalán azt sem tudom hogy felhozza-e a témát.
Nekem régóta tetszik,ezért nem értem most mit csináljak,vagy egyáltalán hogy ez most micsoda….
Szerintetek?
4# nem igaz! Pár napja beszélnek. Lehet hogy bejön a nő a pasinak is, de nem akar túl nyomulós lenni. Ez még belefér itt az elején.
Másrészt nem mindenkinek egyforma az ismerkedési tempója.
7# már bocs, de az összes értékelhető kapcsolatom így jött össze, és egyből se lett semmi azokból, akik rámtelepedtek és meg akartak fogni, ugyanis semmilyen érzelmeik nem voltak, csak behülyítettek a nonstop hívogatással. Mire megszereztek, dobtak.
Van már annyi tapasztalatom hogy az észrevétlen, hanyagolásnak tűnő (1 napig nem ír) palikból lesz valami.
Nyilván nem vagyunk egyformák,ahogy két szituáció sem lehet pontosan ugyanaz.
Viszont én is azt tapasztaltam,amit itt a többség leírt.Aki nem volt lelkes irányomban és csak ímmel-ámmal jelentkezett,azt bizony nem érdekeltem annyira és nem is lett belőle nagy szerelem,konkrétan semmi.Vagy ha esetleg mégis,akkor amolyan döcögősen haladtunk a semmi felé,miközben elszórakoztunk ugyan,viszont az idő is csak telt félig feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!