Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon a 20 és 30 közötti férfiak hány százaléka lehet incel?
Az incel szó azokat a férfiakat jelenti, akik bár szerettek, de az utolsó 6 hónapban mégsem szexeltek prostitúción kívül és nem kaptak erre ajánlatot sem.
Tehát ha valaki ez alatt az idő alatt azért nem szexelt, mert egyik nő sem tetszett neki, aki ráír instagrammon az izomképeire, az nem incel, viszont aki szexelhetne ha nagyon megerőltetné magát egy 10 szinttel lejjebb lévő 90kg -s lánnyal viszont azért elvárja, hogy a lány nyomuljon ilyen esetben az incel.
Az is incel, aki házasságban él, de a felesége 6 hónapja nem engedte magához.
Tudom, az oldalon az incel szót a based férfira használják, azonban én nem így értem.
Annyi hiba van benne, hogy a férfiak egy része nem próbálkozik és nem is akar, hanem a reddit mgtow3 fórumon szídja inkább a nőket.
Na szerintem ők is incelek.
23: Az átlagember szemszögéből nézve szempontjából a “hivatalos” incelfórumon adott definíció teljesen egyértelmű, így nincs igazad.
A kérdés olyan szempontból elgondolkodtató, hogy pl aki csak a feleségével tud szexelni heti 1x, azt nem veszem incelnek, míg aki prostival azt igen. Holott ha jobban belegondolunk, a házasság jelenlegi feminsta formája gyakorlatilag prostitúció, csak a férfi nem 1 óráért, hanem 10 évért fizet úgy, hogy a nő lehet nem is szexel vele, ha nem akar.
"Annyi hiba van benne, hogy a férfiak egy része nem próbálkozik és nem is akar, hanem a reddit mgtow3 fórumon szídja inkább a nőket.
Na szerintem ők is incelek."
Hát erre írtam, ha valaki nem próbálkozik akkor nem lehet önkéntelenül cölibátusban.
Én nem próbálkozom már, nincs is rá igényem, se lehetőségem.
Volt kapcsolatom 4 éve ért véget, 3 évig tartott.
2 éve volt egy alkalmi partnerem és pár csajjal volt kavarás, de egyikből sem lett semmi. Egy esetben amikor én akartam volna a csaj lépett vissza inkább, de legtöbbször én nem akartam a dolgot.
Leginkább azért nem mert vagy régóta ismertem a lányt akivel megesett a dolog, vagy tudtam az előéletét (kb. havonta váltogatta a pasikat), nem tetszett annyira, volt éppen kapcsolata (csak szar, szexmentes) stb.
Szóval mindenféle dolog megesett, de két éve már nem voltam nővel, se szex, se csók, se randi, se beszélgetés/ismerkedés szintjén, semmi.
Szóval én ezért nem tartom magam incel-nek mivel kvázi önként döntöttem úgy hogy nem foglalkozom a dologgal. Igaz, hogy már lehetőségem se nagyon lenne, régebben azért volt pár csaj aki úgymond kezdeményezett nálam, sőt az eddigi bármilyen "kapcsolatom" úgy alakult ki nőkkel, hogy többnyire ők voltak a kezdeményező felek.
Szerintem incel akkor lehetnék ha aktívan társkeresőznék, odamennék az utcán, boltban, munkahelyen random csajokhoz. Van ilyen kollégám, aki folyamatosan a diákmunkásokkal próbálkozik, de hát szegény nem jön rá, hogy 30+ évesen csöves gyári melóskén nem sok esélye van a fiatal (és általában a legszebb) csajoknál.
Illetve több ilyen haverom is van, aki próbálkozik, folyamatosan panszkodik, hogy jajj milyen rége nszexelt már, meg nincs senkije, na ők szerintem a tipik incelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!