Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon a 20 és 30 közötti férfiak hány százaléka lehet incel?
Az incel szó azokat a férfiakat jelenti, akik bár szerettek, de az utolsó 6 hónapban mégsem szexeltek prostitúción kívül és nem kaptak erre ajánlatot sem.
Tehát ha valaki ez alatt az idő alatt azért nem szexelt, mert egyik nő sem tetszett neki, aki ráír instagrammon az izomképeire, az nem incel, viszont aki szexelhetne ha nagyon megerőltetné magát egy 10 szinttel lejjebb lévő 90kg -s lánnyal viszont azért elvárja, hogy a lány nyomuljon ilyen esetben az incel.
Az is incel, aki házasságban él, de a felesége 6 hónapja nem engedte magához.
Tudom, az oldalon az incel szót a based férfira használják, azonban én nem így értem.
Az incel az aki önkéntlenül él cölibátusban. Tök mindegy, hogy szexelt-e valaha, volt-e csaja vagy mennyi idő telt el. A lényeg, hogy most AKAR, de nem TUD szexuális életet élni!
1. Akinek VAN lehetőség valakivel összejönni, van mondjuk egy-két nő aki vonzódik hozzá és ezt tudtára is adta, de a férfi mégsem jön össze egyikkel sem akkor ő NEM incel, hiszen önként van cölibátusban.
2. Ha az adott férfi nem is próbálkozik, nem akar csajozni, nem megy oda senkihez, nem társkeresőzik akkor sem incel, hiszen önként él így.
3. Kibővíthetjük az incel fogalmát az olyanokkal is, akiknek bár van valamiféle párkapcsolatuk, de az inkább csak megalkuvásra épül.
Magyarán egyikük sem igazán így képzelte az életét, nem a párjával lenne legszívesebben, így nincs intimitás, nincs szex, kvázi lakótársként élnek együtt.
Szerintem a kibővített incel fogalommal férfiak nagyjából 50-60%-a incel Magyarországon, a 30 év alattiak 70+ %-a.
Ha csak az eredeti fogalmat nézzük, magyarán olyan férfiakat, akik PRÓBÁLKOZNAK, de mégsem kapnak lehetőségt, akkor kb. 20-30% arány 30 év alatt.
Ha azokat is belevesszük az incelek közé, akik nem próbálkoznak, akkor legalább 50%.
De egyébként az amerikai statisztikák eléggé jó mérvadók, ott elvileg 60+ % azon 30 év alatti férfiak aránya, akiknek nincs kapcsolata, nincs szexuális élete.
12: 30 felettiekre is kihozták, csak ott ennyire nem komoly a probléma Amerikában(máshol se), így én se foglalkozok vele annyira.
Meg ez a gond az egész incelproblémával/párkapcsolati piaci inflációval. A legtöbb férfi olyan korosztályban van, ahol az egész probléma csak a valóban csúnya photofeeleren 3/10 -et kapó férfiak számára létezik. Ők beállnak a feministák mellé és ignorálják a demográfiai helyzet miatt kisebbségben lévő 15 -30 -as korosztályt.. ahol viszont tényleg nehéz csajozni.
10: Olyan van, hogy truecel. Truecelnek hívják a tényleg csúnya férfit, aki emiatt soha sem szexelt.
Az incelek többsége nem ilyen. Én például a lezárások előtt még szexeltem párszor. Amit nem tudtam akkor, hogy később ennyire reménytelen lesz a helyzet. Ha tudtam volna, az itt irogató lúzer feminista férfiakhoz hasonlóan én is házasodtam volna inkább…
Egyik oldalon ugye feministák meg baloldaliak, másik oldalon meg templomi házasság.
A melegnél csak ez a téma fáraszt jobban. Azt hiszem ki is lépek a társalgásból. Társadalmi szintű problémákból aligha lesz megoldás.
Így meg csak fingreszelés.
Milyen probléma? Én tudom, hogy a az utcában van egy 50es nő, kövér ugyan, kicsit fogatlan, kicsit ápolatlan, közönséges, de mindig magamutogató ruhákban jár, nem kellene több pár mondatnál, egy vacsimeghívásnál..
Vannak ilyenek is ám, az egész marhaság. Ha valóban szexelni akarnátok, összehoznátok, de nem azt akartok, hanem mutogatni való csinibb korotokbeli nőt, akivel akár járnátok is. A 120 kilós idős közönséges rosszfogú 8 általánost végzett többgyerekes roma nőnél senki sem próbálkozik, pedig még lehet ő próbálkozna nálatok..
Az egész kategória a fehér alsőközéposztálybeli lúzer huszonévesekre vonatkozik, akik nem kapják meg azt az "elég csini lányt" akiről álmodnak. A lúzerség szinonimája, és azt hiszik önkéntelen. Ja, az, mert pszichésen sérültként korlátoltak szerencsétlenek. Nem kell új kategória, van nekik.
A lehetőségek közül egyik sem, mert ugye az első a legkisebb, azaz 10-20%.
Van neked fogalmad arról, hogy az mennyi férfit jelent?!
“hanem mutogatni való csinibb korotokbeli nőt, akivel akár járnátok is. “:
Nekem annyi elvárások van, hogy ne legyen 90kg fölött és azért ne legyen 36 fölött se.. bár ismerek olyan konkrét nőt, akinél azért kivételt tennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!