Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az előnyösebb külsővel rendelk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az előnyösebb külsővel rendelkező férfiak, általában "fuckboyok" ?

Figyelt kérdés
Ezt a kifejezést innen olvastam, tehát van egy jobb képű férfi ismerősöm, tapad rá sok nő, de néhányból erős ellenszenvet is kivált.
2023. aug. 15. 10:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mi számít előnyös kinézetnek? Az ilyen latinos félroma, kőműves test? Vagy a szimmetrikus arcú irodisták?

Megítélésem szerint utóbbiaknak sokkal előnyösebb és vonzóbb az arca és teste is, hiába sápadtak és nem izmosak sokan/nincs az incelek által imádott lapát álluk és vadász szemeik.

2023. aug. 15. 13:43
 12/14 anonim ***** válasza:
Általában igen.
2023. aug. 15. 14:00
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Feleltesd meg a kérdést a következőnek:

A fullos, instamodell kinézetű nők általában

- válogatósak külsőben és életszínvonalban és hamar, viszonylag apróságokért dobják, lecserélik a partnerüket?

Általában igen, de vannak kivételek. És miért? Tán genetikailag vagy ilyen?

Nem egészen. Inkább a lehetőségeid adják. Tehát ha szociálisan is rendben vagy és anyagi helyzet, családi háttér szempontjából sincs szégyenkeznivalód (ez férfiaknál jobban számít, nőknél kevésbé), akkor kb. megvan az evolúciós lépcsőzetessége, hogy vagy lecsap rád egy lány már akár 14-15 évesen és több éves nagy szerelem leszel.

Vagy rájössz még tiniként, amikor egyébként is sokan istennek képzelik magukat, hogy mekkora szexuális hatalmad van és mire arra is rájössz, hogy mennyire csúnya dolog nők szívét összetörni (pont olyanokét, akik a legkevésbé érdemlik meg, mert a szociopata ribikkel csak egymást használjátok kölcsönösen), addigra arra is rájössz, hogy

- a múlton nem lehet változtatni.

- hogyan urald ezt a képességedet.

És utóbbi nem feltétlenül jelent negatívumot, de mivel tisztában vagy a saját értékeiddel és a jellemfejlődésed miatt tovább nőtt az értéked, ezért igényeket is támasztasz a nők felé, aminek hosszútávú, tartós kapcsolatra kevesen felelnek meg.

Te is megvívod ugyanazokat az érzelmi csatákat, csak te más ligában versenyzel.

A jó nőknél is ugyanúgy ott van, hogy ha nem válogatnak is ugyanúgy megdughatja őket egy olyan fuckboy, aki még csak nem is méltó hozzájuk.

Mert a külső maximum determinálja a jövőbeli viselkedést és nagyban függ a korai szocializáció és a személyiség érettsége, hogy mennyire kezeli a múltbéli sérüléseket, de nem garantálja.

Annyi viszont igaz, hogy ha találsz egy jóképű férfit vagy jó nőt, azért jobban oda kell tenned magad, mert folyamatosan fognak legyeskedni körülötte. És egy új ember amúgy is mindig izgalmasabb, mint a megszokott, pláne ha éppen mélyponton van a kapcsolat.

Mint a fertőzésnek való kitettség. Előbb-utóbb az immunrendszer meggyengül és a kórokozó bejut. De az aranykalitka sem megoldás. Egyik nemnél sem.

De ez az élet minden területén így van. A jó földterületekért ment a harc mindig, a sivatagot és a sarkvidéket kb. senki nem akarta bekebelezni és újra és újra meghódítani (ha nem volt valami ásványkincs).

Ebből a szempontból ha kevésbé mainstream az ízlésed a másik nem terén, adj hálát az égnek, hogy olyan párod lehet, aki neked nagyon tetszik, de a környezet többsége ördögnek/bányarémnek tartja.

A baj ott van, amikor tudatosan választasz alsóbb polcról, hogy ezáltal kevésbé akarják elszedni tőled.

2023. aug. 15. 17:07
 14/14 anonim ***** válasza:
54%
Igen. Én 196 cm magas vagyok, jóképű és igen, az vagyok. Fél évet bírtam az életemben legtovább egy kapcsolatban megcsalás nélkül. Viszont én nem az a nagyon nyomulós vagyok, hanem a való életben csak arra nyomulok rá, akiken látom, hogy bejövök nekik, egyébként tinderről csajozok inkább.
2023. aug. 15. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!