Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lenne előnyösebb ismerkedni?
Fiatallabbakat keresek, szoval ilyen 30 alatt, es nem tudom hogy hol kene ismerkedni. Egy kisvarosban lakok, kb 1 oranyira bptol. Neten vagy bulikban kene ismerkedni? Neten nem nagyon szeretnek az arcomrol kepet kirakni reszbol mert nem szeretnem hogy valaki felhasznalja, masreszt nem szeretnem hogy esetleg egy ismeros megtalalja. Ja es arrol is hallottam, hogy neten legtobbek alkalmisok. Viszont en kapcsolatot keresek.
Ha pedig eloben ismerkedek nem tudom hogy mennyire ramenosok az emberek, hol erdemes ismerkedni kapcsolatot keresve, es fiataloknak. Es hogy hogyan kell pl leszolitani valakit. Elore koszonom a valaszokat!
Elnezest nem lattam hogy attettek a homoszexualitás kategoriabol, de akkor itt leirom hogy 18 eves meleg fiu vagyok. Es nem kerek homofob valaszokat.
Koszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!