Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az előnyösebb külsővel rendelkező férfiak, általában "fuckboyok" ?
Figyelt kérdés
Ezt a kifejezést innen olvastam, tehát van egy jobb képű férfi ismerősöm, tapad rá sok nő, de néhányból erős ellenszenvet is kivált.2023. aug. 15. 10:36
2/14 anonim válasza:
Vannak sokan igen de vannak akik egyel foglalkoznak csak amig az van.
3/14 Noren1989 válasza:
Nem előnyös külsővel is vannak fuckboyok 🤫
4/14 anonim válasza:
Nem. Engem annak tartanak, és valóban lehetne jópár szexkapcsolatom, de nekem többet ér egy tartós kapcsolat egy barátnővel akit szeretek.
6/14 anonim válasza:
Nem a külső a lényeg, hanem a kisugárzás.
Az én volt barátnőm 17 évesen egy 50-es manusnak volt a szeretője.
Állítólag fiatalos, bulizós volt az öreg, teljesen levette a lábáról. A lány elmondása szerint rajta kívül más csajok is lefeküdtek vele a településről.
7/14 A kérdező kommentje:
Evvel a sráccal jártam egy csoportba, volt 2 lány(nő), akik folyamatosan szivatták a srácot. Az meg csak röhögött rajta. De nem enyhén piszkálták, végén már oda-vissza ment, a fél csoport fetrengett a röhögéstől a szünetekben.
2023. aug. 15. 11:20
8/14 anonim válasza:
fuckboy... xd ilyen kifejezés nincs is szerintem. magyarosítva sincs semmi értelme.
9/14 anonim válasza:
Általában igen. (Durva, hogy néhány embernek egy ennyire egyszerű szó is problémát okoz a mondatban.)
10/14 anonim válasza:
Nem feltétlenül, de ha akar lehet az is. Persze ehhez olya nbeállítottság és személyiség szükséges, amely lehetővé teszi ezt.
Ha visszagondolok akkor tizen évesként simán lehettem volna én is ilyen, külső alapján, de rohadt introvertált és szociális analfabéta voltam, szóval esélytelen volt a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!