Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megfogadtam minden tanácsot,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfogadtam minden tanácsot, mégis magányos vagyok, sikertelen. Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés

Nem hajszolom a párkeresést, letöröltem a közösségi oldalakat, hogy ne stresszeljem magam feleslegesen.

Folyton programozok, általában egyedül, mert ugye "aki egyedül nem boldog az mással sem lesz az", és "nem várhatod el, hogy mástól függjön a boldogságod".

Elkezdtem edzeni, hogy jobb popsim legyen, és hogy lefoglaljam magam.

Önismereti könyveket olvasok, tanulmányozok.

Korlátozom a telefonos időt.

Hála naplót vezetek.

De még így is rohadtul magányos vagyok, és le vagyok maradva az életben, egyedül pályakezdőként lóf. fizetéssel nem lehet haladni. Ugyanúgy vannak szexuális vágyaim, mint mindenkinek, és már nem is maszturbálok, mert kellemetlennek érzem, hogy nekem csak ez marad. Semmi más. És nem kérek az itteni privátokból. Most is potyognak a könnyeim, mert még mindig vágyok társra, szerelemre, szexre, és majd megpukkadok az irigységtől, hogy másnak összejön, én meg a munkások előtt elsétálva se kapok egy bókot sem.

2023. aug. 14. 20:10
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
Nem ilyenekben gondolkodom, de azért nézzen ki valahogy. Én nem vagyok túlsúlyos, se vallásos, se olyan, aki napi szinten több órát gamerkedik és aköré szervez mindent, szóval ilyeneknél nem kezdeményezek. A lehetőségeimhez, adottságaimhoz képest próbálom kihozni magamból a maximumot. Ápolt, igényes vagyok. Mit kellene tennem? Lemondani a jó szexről, szerelemről és egy számomra taszító emberrel összeállni? Hogyan adjam lejjebb, főleg hogy egyre többet teszek nemcsak a belsőmért, de a külsőmért is?
2023. aug. 15. 11:25
 32/41 anonim ***** válasza:
91%

En megertem a fusztraciodat, de te meg azt ertsd meg h.

1. Elfogadobb kell legyel a tobbi ember irant, leszolod itt a tulsulyos gamer embereket de te meg atlag alatti magassagu vagy, amihez ha ez a fusztraltsag tarsul akkor nagyon nehez lesz part talalni.

2. Parkeresesre a net igen is megfelelo a noknek, lehet h csomo unalmas perverz stb alakon at kell ragd magad de kenyelmesebb es celravezetobb mint varni a csodat.

3. A legnagyobb problema veled ez a fusztraltsag es irigyseg, ami persze ertheto de egyszeruen borzaszto unszimpatikus.

Ha csavokent csinalnad ezt a cirkuszt, halalra oltogatnanak es inceleznenek itt, de a legtobb valasz segitokesz volt.

Ertekeld amit kaptal ahelyett h magadat sajnaltatod es ezzel a sajat eselyeidet rontod a boldogsag fele.

Fogadok meg 25 se vagy szal elkesni sehonnam se kestel el.

A kerdesre pedig h hogyan add leljebb... ne ugy fogd fel h lejjebb adod, probalt a jot meglatni masokban es magadban is, van egy csomo nem kifejezetten jokepu vagy sportos csavo de ettol meg lehetnek jo tarsasag akik szeretnek.

2023. aug. 15. 14:00
 33/41 A kérdező kommentje:

Te meg azt értsd meg, hogy továbbra se lesznek szexuálisan vonzóak az ilyen emberek nekem, hiába találom meg a "jót". Én nem akarok egy besötétített szobában punnyadni, amíg ő nyomja a játékot, majd amikor feláll a farka megfarkal. Próbáltam az ilyen szinten lévőkhöz vonzódni, de nem ment. Utána el lettem hordva minden h.k.-nak és társainak, csak mert mondtam, hogy bocsi, de ez nem fog menni.

De ide tartoznak az anyuci pici fiacskái típusú emberek is. Én tudom, hogy velem van a baj, csak nem tudok rajta változtatni, hiába foglalom el magam mindennel, és igyekszek nem teret engedni bizonyos dolgoknak, de ugyanúgy bánt a dolog, ez ellen nem tudok tenni.

2023. aug. 15. 14:43
 34/41 A kérdező kommentje:
Frusztráltság, irigység: oké, aláírom, nem ezek a legjobb "tulajdonságaim ". De amikor nem voltam frusztrált, amikor nem voltam irigy, amikor rendben voltam magammal, akkor miért nem kellettem senkinek? Miért utasított mindenki vissza? Miért nem kezdeményezett nálam senki? Ezt válaszold meg!
2023. aug. 15. 14:45
 35/41 A kérdező kommentje:
Ilyenkor nem érkezik válasz😵
2023. aug. 15. 18:14
 36/41 anonim ***** válasza:

Én a másik válaszolóval ellentétben nem javaslom, hogy olyannal gyere össze, aki nem vonz. Az tényleg kontraproduktív, igazad van. És a frusztrációd is átérzem, mert 22-23 éves koromban, mielőtt először összejött valaki, ugyanezt éreztem, csak férfi oldalról.

Viszont a helyedben annyit megengednék magamnak, hogy nem kategorizálnám első látásra az embereket a tetszik/nem tetszik skála valamelyik végletébe. Nem csak a kövér kocka és a girnyó anyuci pici fia létezik, vannak fokozatok, átmenetek meg tök más emberek, akik egyikbe sem esnek bele. Próbálj picit nyitottabb lenni, mert vannak tök átlagos (ergo nem ronda vagy visszataszító) emberek is, akikkel össze tudnál valószínűleg jönni.

Amúgy saját tapasztalatom alapján, azok a srácok, akikre a legtöbb lánynak nedvesedik a nuni és automatikusan dobják le a bugyit, azoknak a srácoknak bőven kijut(hat, ha ő is vevő rájuk ugye) a csajokból, mondhatni válogathatnak. És ők azok pont, akik nem fogják a lányokat tisztelni. Van ilyen kollégám pont, szoktunk beszélgetni, innen van némi rálátásom.

Szerintem mindössze a normális, átlagos férfiakat is próbáld észrevenni és ne első ránézésre ítélj. Próbálj [ISMERKEDNI], akár tét nélkül is. Amit mondott valaki, hogy akár hobbi kapcsán is, az nem is hülyeség. Pl beiratkozhatsz egy fotótanfolyamra, vagy tánciskolába vagy a Jóisten tudja: amihez érzel affinitást, érdeklődést. Ott is vannak lehetőségek.

És igen, továbbra is ott a net. Tele van retardáltakkal, meg frusztráltakkal, meg olyanokkal, akik csak a farkukra akarnak húzni. De ugyanúgy vannak rendes, normális emberek is.

Én az összes páromat társkeresőn ismertem meg.

Értem, hogy szeretnéd már ha lenne valami. De amíg frusztrált és görcsös vagy, addig valószínűleg szabályosan taszítod a potenciális partnereket, ahelyett, hogy vonzó lennél.

Fordítsuk meg:

Van két srác. Az egyiken látszik, hogy görcsös, frusztrált, szétveti a kangörcs és egy virágcserepet is megbaszna, csak legyen már jobb végre. Foggal-körömmel akarna téged, szinte már toxikusan.

A másik meg egy haláli laza, jófej srác, akivel akármiről is el lehet beszélgetni, nem úgy áll hozzá, hogy meg KELL dugjon, hanem lesz ami lesz alapon ismerkedik, anélkül, hogy tétje lenne.

Melyik lenne szimpatikusabb? Ha így átgondolod, rögtön érthető lesz szerintem...

2023. aug. 15. 18:18
 37/41 anonim ***** válasza:
Arra nem válaszoltál hogy vannak e barátaid, jársz e emberek közé, hobbi?
2023. aug. 15. 19:46
 38/41 anonim ***** válasza:

Pontosan Ilyen helyzetben vagyok én is csak a fejemben álmaimban volt kapcsolatom még csókig sem jutottam. 27 évesen mondjuk pasi vagyok.

Szívesen rád írnék de pl van rajtam fölösleg szinte biztos hogy nem ilyen pasit szeretnél. Nagyon megértem hogy jó pasit szeretnél olyan őszintén le írtad a dolgaid annyira megértését és még is fáj valahol egyformák vagyunk kB ilyen nőről álmodoztam aki hozzám hasonló akivel végre lehetne valami. Bár csak megfelelő lennék neked.

2023. aug. 15. 21:27
 39/41 anonim ***** válasza:
38 ha úgy van szívesen barátkozó is ha gondolod írj rám.
2023. aug. 15. 21:32
 40/41 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam: igen, vannak barátaim, járok közösségbe, több helyre. Onnan is ismerkedtem, de nem sok sikerrel.
2023. aug. 16. 11:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!