Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha kértél itt az oldalon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kértél itt az oldalon párkapcs tanácsot, a válaszokat megfogadtad?

Figyelt kérdés

Volt értelme? Van értelme a hasznos tanácsainknak? A gyik es válaszok van akinek felnyitották a szemét hogy szar kapcsolatban van benne, átvágják épp, kihasználják és egyértelműen ennek hatására tett lépéseket hogy neki jobb legyen? Vagy akár itteni tanácsra lépett és jött össze valakivel?

Írom itt a válaszokat sok társammal együtt, soha v ritkán nincs visszajelzés

2022. szept. 1. 09:52
A kérdező szavazást indított:
Igen, hasznosak voltak a tanacsok, jó irányba tereltek
Nem hittem el, amit választ kaptam, én jobban tudom
Utólag belátom már hogy igazatok volt, most fővök a levemben
18 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egy megcsalás miatt voltak bizalmi problémáim az utána következő kapcsolatom elején. Ide kiírtam, valaki meg írt egy olyan jó érvelést, hogy miért kéne bízni, hogy azóta, ha ok nélkül vagyok féltékeny, arra a szövegre gondolok és 10 perc alatt elmúlik :)
2022. szept. 1. 09:55
 2/11 anonim ***** válasza:
79%

Nyilvánvalóan én jobban tudom. Mindent IS. Nem akarom, hogy holmi idegenek lerángassanak a pokolba vezető útról, azt majd én kitaposom. Helyettük is. Majd a saját káromon (sem) tanulok.

(irónia volt, unatkozom)

2022. szept. 1. 09:56
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Olyan súlyú problémával nem írtam még ide, ami jelentősen befolyásolta volna a párkapcsolataimat, DE. Amikor írtam, akkor örültem a külső szemléletnek, mások válaszainak, még ha azok ellent is mondtak az eredeti elképzeléseimnek. Néha volt, hogy átgondoltam ezek alapján az adott helyzetet. Persze én jobban tudom, hiszen én élek a kapcsolatban, egy itteni rövid, pár mondatos leírás alapján nyilván nem fogja senki sem úgy érezni, hogy részese az életünknek, sem engem sem a párom nem ismerik, így igazán hasznos tanácsot nehéz adni (bár én is szoktam itt osztani az észt, nem azért mondom :D ), de a vélemények, hogy hasonló esetben más mit csinálna, magából kiindulva, igenis tud hasznos lenni. Nekem legalábbis az volt. Még ha nem is úgy fogadtam meg a tanácsokat, hogy minden minimális problémára egyből rávágják itt, hogy hagyd ott meg szakíts meg akármi :D
2022. szept. 1. 10:10
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sokan csak panaszkodni járnak fel - kiadni magukból a problémát.

Sok az ismétlődő/hasonló probléma, a kérdezők gyakran még csak a fàratsàgot sem veszik , bekerdezik ugyanazt sokadjára.

Panasz.hu

2022. szept. 1. 10:16
 5/11 anonim ***** válasza:
92%

Én elég kevés kérdést írtam ki eddig, inkább csak valaszolgatok. Ha mégis kiirtam, akkor inkább a megerősítés miatt, ami jól esett.

De azért vad idegenek szerint nem tudnak úgy átlátni 3 mondatba sűrített szitukat, hogy nem váltottak veled pár szót.

2022. szept. 1. 10:37
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Az itteni párkapcsolati probléma kérdések nagy része sima nyígás.

A kérdező jön, panaszkodik, kicsit sajnáltatja magát aztán minden marad a régiben.

2022. szept. 1. 11:07
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer tettem fel itt párkapcsolati kérdést még sok sok évvel ezelőtt, kaptam jópár virtuális pofont a hülyeségem miatt, ami nagyon jót tett.
2022. szept. 1. 11:43
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Párkapcsolatit nem, ismerkedésit tettem fel pár hónappal ezelőtt, amikor először megfordult a fejemben az online társkeresőzés - még nem szántam rá magam, de tök hasznos tanácsokat kaptam olyanoktól, akik tapasztaltabbak (ilyen téren, hogy lehet-e, illik-e egyszerre több emberrel ismerkedni, milyen legyen egy profil, probléma-e, ha az arcról készült kép szelfis stb.)... meg voltak azok is, akik lehordta ók a sárga földig, amikor elmondtam, hogy társkeresőn szeretnék ismerkedni, nem gyk-n, hogy igenis kötelező nekem gyk-n ismerkedni, mert ha nem, akkor nem is igazán akarok ismerkedni, és akkor nem is érdemlem meg a társkeresőt sem... na az ilyen véleményeket hanyagoltam azért :).
2022. szept. 1. 13:35
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha nem szakítok azért hordanak le, ha szakítok, pedig azért.

A válaszok manapság már kezdenek nekem olyasmit jelenteni, hogy pont az ellenkezőjét kell megfogadnom mint annak amit írnak.

Mintha csak a rosszindulata lenne a háttérben a sok kétségbeesettnek*

* az alpári stílus miatt gondolom őket

2022. szept. 1. 18:05
 10/11 anonim ***** válasza:
42%

Én nem tanácsot szoktam kérni, hanem magyarázatot 😂

Tudom, hogy minden ember más és X nem tudja megmondani, hogy y miért így reagál/cselekszik stb. De ha X is szokott így reagálni, azt meg tudja mondani, ő miért teszi. És végig tudom gondolni, hogy y-nál opció lehet-e, miközben magamtól mondjuk nem gondoltam arra. Így igen, voltak már elgondolkodtató válaszok, de arányaiban elenyésző. Sokkal több az, aki nem a kérdésre válaszol, vagy megmagyarázza, hogy én mit hibáztam, miközben azt én is tudom. A másik viselkedése érdekel, nem a sajátom.

2022. szept. 1. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!