Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt rajtam kívül olyanok, akik megfogadták, hogy sose lesz barátnőjük?
Nem megfogadtam,csak szimplán ezt adta az élet,hogy nekem soha nem lehet barátnőm,mert egyet sem érdeklem igazából...
Azóta mióta ezt beismertem magamnak,nem is törődöm velük,rájuk sem nézek,mert felesleges...
23/F
Jajj ne legyetek ilyen depisek.
Tudjátok hányszor dobtak ki, pont a héten... és még hányszor fognak. Aztán rájöttem, hogy ez így jó, mivel elfelejtettem én is mosolyogni az utóbbi hetekben és erre a szakítás ébresztett rá.
De minden egyes tévúttal megismertem valakit, akivel szép élményeink is voltak, végül akárhol is kötöttünk ki.
Illetve a saját személyiségem is fejlődött, tudom mit várok el a másiktól, tudom miért nem fog az egyikkel működni. Saját határaimat is boncolgatom, a szexben is újat tanulok.
És igen fáj a szakítás, megvisel mindenkit, de ez az élet, tovább kell lépni és megismerni új embereket és lehet még 10 nehéz szakítás vár rám, de engem nem érdekel, nem adom fel !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!