Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt rajtam kívül olyanok, akik megfogadták, hogy sose lesz barátnőjük?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem éri meg.2015. márc. 21. 20:31
11/22 A kérdező kommentje:
#11: Nem a visszautasítás az amitől félek, hanem maga a kapcsolat.
2015. márc. 21. 21:23
12/22 anonim válasza:
túl sok stressz,meló,pénz nem éri meg
22/F
13/22 anonim válasza:
Hát szerintem barátnő nélkül nincs értelme a világnak... Kivéve ha b*uzi vagy...
14/22 anonim válasza:
én lány vagyok de hogy nem akarok barátot az biztos mert egyszerüen nem éri meg nincs értelme
szóval én
15/22 anonim válasza:
Csatlakozom a táborhoz.
Igen, megfogadtam, mert a mai nők trék és nem igaz, hogy csak a hapsik hibásak mindenben.
Ezért inkább azt mondom, hogy barátkozzon velük a veszett puli.
16/22 anonim válasza:
és golyóiddal meg a nemi vággyal mit csinálsz? vagy mostantól csak fiúkkal?
17/22 A kérdező kommentje:
#16: Kiverem.
2015. márc. 25. 19:04
19/22 anonim válasza:
Ti betegek vagytok. Megérett a világ már a pusztulásra.
20/22 anonim válasza:
lány vagy szóval azt fogadtam meg hogy nem lesz barátom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!